Про що домовилися влада та організатори фестивалю «Тарас Бульба»

Про що домовилися влада та організатори фестивалю «Тарас Бульба»
0
Про що домовилися влада та організатори фестивалю «Тарас Бульба»

Попри намір забрати фестиваль з Дубна, на підсумковій нараді влада та організатори домовилися про проведення фесту у 2018 році, конструктивну співпрацю та зменшення вартості квитків для дубенчан

Всупереч тому, що організатори заявили, що мають намір перенести проведення фестивалю в інше місце, наприклад на о. Хортиця (як варіант «Тарас Бульба повернувся на Запорізьку Січ»), влада міста та організатори домовилися і фестивалю таки бути у Дубні в наступному році.

Після заяви організаторів, міський голова Василь Антонюк прокоментував для Інформаційного порталу м. Дубно, що в будь-якому випадку «Тарас Бульба» залишиться на малій батьківщині. Але зауважив, що не хотілося б втрачати такого хорошого організатора (в особі Миколи Арсенюка), завдячуючи якому фестиваль відбувся у 2017 році на дуже достойному рівні. Міський голова розповів також, що є навіть намір вивести фестиваль на міжнародний рівень і що вже зараз нашою подією зацікавилися у Польщі, партнери з міст-побратимів. Василь Антонюк зазначив, що лобіюватиме питання в Києві, щоб залучити кошти з держбюджету

Врешті відбулася підсумкова нарада за участі організаторів фестивалю та посадовців, де вдалося домовитися про продовження фестивальної справи у Дубні. Пресу на це засідання не запрошували. Але про результат дізнавалися безпосередньо у міського голови.

«Ми домовилися про конструктивну співпрацю з організаторами і влада міста буде всіляко сприяти проведенню фестивалю у Дубні. Буде створено програму співпраці та підтримки проведення фестивалю «Тарас Бульба» та відповідно забезпечене часткове фінансування організації події за кошти бюджету» – розповів про підсумки домовленостей Василь Антонюк.

Згідно з домовленостями влада міста забезпечуватиме постачання електроенергії до місця проведення (стадіон «Спартак»), бо цьогоріч організаторам фестивалю довелося орендувати та транспортувати електрогенератори власними силами. В обов’язки посадовців буде входити цілковите забезпечення благоустрою території, вирішення побутових питань. Також міська рада забезпечуватиме озвучення та буде відповідальна за запрошення популярного хіт-лайнера (оплату виступу), «фішки» фестивалю для стимулювання більшої явки дубенчан. Очевидно, що й вартість квитків за рахунок бюджетних асигнувань, більш конструктивної співпраці влади та організаторів, фінансової підтримки може зменшитися.

Очікуємо ще більше ідеї від організаторів, гарного продовження справи відродження та розвитку фестивалю на теренах Дубна, бажаємо успіху та звершень.

0
# Дубно # Рівненщина # Тарас Бульба
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі