Про що мріють на канікулах депутати облради

Про що мріють на канікулах депутати облради
0
Про що мріють на канікулах депутати облради

Літо – це та пора, коли українці не люблять працювати, хоча часто і змушені. Спека і хороша погода “змушує” брати відпустку та на деякий час забути про вже набридлий побут. Це стосується і політиків, зокрема і депутатів обласної ради. Ми вирішили описати, як проводять вільний час відомі місцеві політики.

Звісно ж, щоб дізнатися, де насправді будуть “народні обранці” цього літа – звичайного опитування замало. Можливо, після розповідей про відсутність планів чи зайнятість, деякі з них обговорюватимуть дівчат у купальниках на пляжах сонячної Іспанії чи Португалії. Але це вже тема іншого матеріалу.

До цієї статті увійшли не всі депутати, адже не з усіма вдалося вийти на зв’язок (та й багато їх, як не крути), тому чекайте другу частину.

Розпочинаємо з голови обласної ради Миколи Драганчука. Далеко пан Микола не збирається, мовляв – і у нас є де відпочити. “Голова” щороку двічі їздить в Трускавець, щоб оздоровитися. Найближча така поїздка вже запланована у вересні – на 10 днів. До речі, минулого разу така поїздка була взимку.

Микола Драганчук запевнив, що любить кататися на санчатах. На лижі не став – його колега напередодні саме травмувався, то пан Микола вирішив не травмуватися.

Цього літа до пана Миколи приїжджає швагро з Росії, тому відпочиватиму цього разу рівненський політик зі своїм родичем. Захоплюється Микола Драганчук Закарпаттям, хоча і був там лише двічі. Закордоном ви його не знайдете, адже був він там лише тричі: і то у близькій Польщі з робочими поїздками. Хоч зараз і задумається використати “безвіз”. Цього літа планує поїхати на озеро у Воронки Володимирецького району – це улюблене озеро голови облради. Мовляв, там “дуже чиста і гліцеринова вода”.

Їздить пан Микола відпочивати з друзями на власному автомобілі, хоча коли мають “пригощати” – добираються на громадському транспорті. В багажнику у нього завжди два м’яча – волейбольний і футбольний.

Ще один депутат облради – Олександр Васильєв успішно використовує день народження своєї тещі, яка проживає у Скадовську Херсонської області. Річ у тім, що іменини саме влітку, а

Олександр Васильєв бере маску, ласти і поки усі святкують – ловить рапанів та краби.

Вечорами ж йде ловити бички. Так буде і цього року. Їде він з сім’єю у Скадовськ власним автомобілем. Вихідних на Рівненщини дуже мало – зараз багато робити, потрібно постійно їздити і вирішувати проблеми. Ну, як ми зрозуміли, захоплюється пан Олександр рибалкою, раніше брав і дитину з собою.

До речі, як розповів депутат, у нього є зброя, адже раніше він захоплював мисливством. Щоправда, донька підросла і заборонила йому вбивати тварин.

Так, зброя вже три роки лежить без діла. Її пан Васильєв планує позбутися, натомість залишить щось і для самозахисту.

Риболовлею захоплюється, до речі, ще й Андрій Бортнік

Пан Андрій відпустку свою ще не спланував. Він віддає перевагу відпочивати на морі, зазвичай їздить на відпочинок з сім’єю на власному автомобілі. Полюбляє активний відпочинок і дуже любить грати у футбол.

А от новопризначений керівник Рівнелісу і водночас депутат обласної ради Віталій Сухович віддає перевагу лісам та озерам. Щоправда, взяти відпустку цього літа у нього не вийде, адже на посаду призначили лише нещодавно.

А відтак – три місяці керівника Рівнелісу – випробувальний термін.

Взагалом, депутат переконаний – дітей потрібно возити оздоровлювати саме на море. Літні вихідні пан Віталій проводить на Поліссі, у Дубровицькому районі. Річ у тім, що на роботі він втомлюється від людей і прагне відпочити лише з родиною. Ну а там він залюбки грає у пляжний футбол.

Світлана Богатирчук-Кривко ж запевнила – вона точно не прихильник лежання на пляжі. Депутатка переконана – відпочинок має бути насиченим. Відпустку свою запланувала не до кінця, адже є ще й заступником голови ОДА. А відтак, заступники ще не домовилися, хто коли іде у відпустку. Щоправда, деякі плани все-таки є.

Пані Світлана з чоловіком планують тур Скандинавією. Вони автобусом відвідають Фінляндію, Швецію та Норвегію.

Щоправда, їдуть не вдвох, а з друзями – всього 5 сімейних пар. Ну а коли все-таки є час на відпочинок на природі, пані Світлана любить пограти у волейбол.

Також, зайнятий роботою влітку і Олександр Корнійчук. У нього на вихідних велика кількість заходів, адже пан Олександр – заступник голови облради. Каже, що дуже хотілося б відпочити. Віддає перевагу депутат відпочинку біля води, адже це корисно для дітей. Він переконаний – відпочинок має бути максимально насиченим, адже завжди хочеться більше побачити і дізнатися.

Нещодавно Олександр Корнійчук захопився їздою на велосипеді та часто виїжджає на прогулянки по Рівному (і не тільки).

Переважно відпочиває пан Олександр з дружиною та дітьми, хоча нерідко зустрічається і з друзями.

Микола Кучерук теж планує відпочинок, але ще не знає куди і як – зараз багато роботи. У нього мала дитина – сім років і її треба звозити на море. Щоправда, на море в Україну чи закордон – пан Микола не признається. Каже, що треба зібратися і піти обрати путівку, куди запропонують, туди і поїде, адже “треба десь поплавати”. Літні вихідні у пана Миколи проходять по-домашньому: депутат полюбляє ловити рибу чи підсмажити шашлик.

Депутатка Діана Гордійчук поки тільки мріє про відпочинок. Річ у тім, що поки невідомо коли відбудуться вибори в ОТГ. Не виключено, що у серпні. Тоді “гаряче літо” для депутатки – яка є ще й головою обласного осередку партії – гарантоване. Відпочиває переважно в горах та на озерах з дитиною. Пані Діана переконує, що автомобіль поки не опанувала, тому їздить скрізь на громадському транспорті. Депутатка віддає перевагу виключно активному відпочинку:

“Якщо просто лежати відпочивати, на третій день мене підкидає”, – запевняє жінка.

На природі полюбляє грати у волейбол.

Володимир Муляр планує провести відпустку в Оженині Острозького району. Там він займається риболовлею та допомагає батькам. Депутат обожнює Карпати, хоч часто не вдається туди дістатися. На природі любить покидати “фрізбі”. Цього літа пан Володимир планує вперше стати батьком, тому ці місяці будуть для нього особливими.

Депутат Валентин Крока планує залишатися вдома. Як він запевнив – вже 10 років нікуди не їздив, окрім лікавання в санаторіях. Вихідні пана Валентина розпочинаються о шостій годині ранку. Далі він робить зарядку – комплекси вправ для спини. Така зарядка незмінна щодня вже протягом семи років. Депутат переконаний – саме завдяки їй він забув про болі в спині. Потім пан Валентин йде в церкву. Найбільше депутат любить прогулюватися.

Це лише перша частина розповідей про життя депутатів Рівненської обласної ради. Решту – чекайте згодом.

0
Політика
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі