Радник Авакова про жахливу ДТП на Рівненщині: "Водій або заснув, або авто занесло на мокрій дорозі"

Радник Авакова про жахливу ДТП на Рівненщині:
0
Радник Авакова про жахливу ДТП на Рівненщині: "Водій або заснув, або авто занесло на мокрій дорозі"

Радник міністра МВС Арсена Авакова, народний депутат Антон Геращенко прокоментував жахливу ДТП на Рівненщині, де загинули пятеро політологів. 

- У Рівненській області в ДТП загинули п'ятеро прекрасних молодих людей. Olexander Maslak, Олексій Курінний, Олександр Ніконоров, Володимир Карагяур.  У реанімації помер директор компанії "Офіс реформ в Донецькій області" Сергій Попов. Я особисто знав Сергія Попова і Олександра Никанорова. З Олександром вів переговори про його приєднання до команди експертів "Українського інституту майбутнього", - повідомив Антон Геращенко.  - Олександр був змушений виїхати з своєї малої батьківщини в Луганську. Але не змирився з цим. Він як молодий вчений писав дисертацію з питання того, як в Донбасі виникли проросійські сепаратистські рухів і якою була роль Росії в цьому.
Олександр також був автором десятків статей і досліджень по темі того, що зараз відбувається на окупованих територіях, чим живуть прості люди, допомагав фіксувати факти злочинів окупаційного режиму.
Його статті та дослідження назавжди залишаться цінним матеріалом для майбутніх дослідників історії російської агресії на Донбасі.
З Сергієм Поповим я познайомився в квітні 2014 року в Дніпропетровській ОДА, навколо якої тоді збиралися активні українці, змушені виїхати з Донбасу і бажали хоч щось зробити для того, щоб припинити сепаратистський шабаш організований Росією.
Він, тоді ще зовсім молода людина, організовував прес-конференції і круглі столи на тему протидії сепаратизму і тероризму.
Від моїх друзів, Юрій Романенко і Victor Andrusiv я дізнався, що і інші загиблі хлопці були українськими політологами та журналістами.
Всі разом, вони поверталися з Варшави, де були на міжнародній конференції по гібридної війні.
За кермом всю ніч був Володимир Карагяур.
Судячи з попередніми даними слідства, він або задрімав, чи не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що машину винесло на зустрічну і призвело до лобового зіткнення з лісовозом.
Спроба водія лісовоза ухилитися від зіткнення була неуспішною.
За фактом смертельного ДТП поліцією Рівненської області розпочато кримінальне провадження. Будуть проведені всі необхідні слідчі дії, щоб точно знати, що сталося в ту фатальну хвилину.
Дуже шкода, що загинули такі хороші хлопці, які могли зробити стільки добрих справ для своєї країни, так передчасно покинули цей світ.
Їх загибель повинна бути нагадуванням живуть - не поспішайте тиснути на газ на мокрій дорозі, не варто випробовувати долю.
Якщо під ранок Вас хилить в сон, куди б Ви не поспішали, зупиніться, поспіть годинку і їдьте далі спокійно і безпечно.

Читайте також:

У страшній ДТП на Рівненщині загинув голова Spilno TV та медійники із Краматорська

0
Економіка # страшна ДТП
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі