Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного [ЧАСТИНА 5]

Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного [ЧАСТИНА 5]
2
Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного [ЧАСТИНА 5]

Кажуть, що «любви все возрасты покорны» і це, правда. У нашому місті є успішні та багаті холостяки, які десятками років чекають на свою половинку, але знайти так і не вдається. Вони присвятили усе своє життя нашій країні: правосуддю, боротьбі зі злочинністю та корупцією, формуванню чесних законів та рятуванню людей. Одним словом - про майбутнє дбають. На особисте життя у них просто не вистачає часу.

Сайт «ВСЕ» вирішив допомогти найкращим чоловікам нашого міста та запропонувати незаміжнім пані рейтинг холостяків. Шановні чоловіки, коли завдяки нашій публікації майбутня половинка до вас прийде, головне не розгубиться і сказати їй "так".

У своїх деклараціях, усі чиновники повинні були вказати не тільки дружин, а і тих, з ким ведуть спільне господарство. У нашому рейтингу чисті, як джерельна вода, самотні холостяки. Це не звичайні, пересічні люди, а ті, хто займає ключові посади в області та має не малі статки. А ви, шановні пані (може й панове), обирайте самі. А з їхньою душею та характером вже потім розберетеся, оскільки життя зараз має пришвидшений темп і на тривалі побачення, у більшості людей, немає часу. Отже, вашій увазі пята частина рейтингу багатих, розумних, красивих холостяків різної вікової категорії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного [ ЧАСТИНА 1]

Традиційно перше місце у нашому рейтингу посідає найгарніший, наймолодший та без зобов'язань щодо дітей чоловік.

  

Начальник відділу комунікації ГУНП у Рівненській області 34-річний підполковник Антон Крук. До призначення начальником відділу комунікації обіймав посаду дільничного офіцера поліції Володимирецького відділення поліції. До слова, поліцейський є рідним братом начальника ГУ ДСНС у Рівненській області генерала Сергія Крука.

У молодого та перспективного поліцейського власного житла поки немає, задекларував він будинок, який належить його батьку у селі Верхівськ Рівненського району. Згідно декларації, немає в Антона і власного автомобіля, але це не страшно, адже займаючи таку посаду в управлінні поліції, очевидно користується службовим авто, а з мигалками, як то кажуть – веселіше. А от коли одружиться то і авто для сімї  придбає, добре, що гроші на це є, бо зберігає вдома чоловік 8 000 доларів, 4 000 євро, та 180 000 гривень. Та і заробляє непогано, трохи більше 13 000 гривень щомісяця.

Якщо ви, дівчата, ще не чули як Антон Крук співає український шансон то поспішіть, вмикайте звук та насолоджуйтеся. Він є переможцем та лауреатом багатьох міжнародних та українських конкурсів та фестивалів авторської та естрадної пісні. В голос цього чоловіка можна закохатися з перших звуків.

Народився Антон Крук 1 січня 1985 року. Кому новорічний подарунок під ялинку? Його телефон запам’ятати дуже легко – 102.

 

Директор державного архіву Рівненської області 35-річний Олег Дзецько не менше гарний та перспективний, як і попередній наш холостяк. Також він є депутатом Рівненської міської ради та членом постійної комісії з питань міського господарства. Має вищу освіту.

Згідно декларації, проживає Олег із батьками та сестрою. Також, він задекларував автомобіль батька марку якого не вказав. Вдома зберігає готівкові кошти – 20 800 доларів. Заробляє щомісяця у дежавному архіві більше 22 000 гривень. Так що, як кажуть, гроші є значить і житло купить, а от дружину хорошу знайти – це важче.

 Якщо вас раптом зацікавить цей холостяк то знайте, що Олег кожної першої середи місяця з  15:00 до 17:00 проводить прийом громадян у Народному домі, за адресою: вул.С.Петлюри 1, оф.1. Приходьте роздивитися завидного холостяка поближче. А якщо не можете дочекатися призначеної дати то у вас є всі шанси зустріти Олега у нічних клубах нашого міста.

 

Головний лікар комунального закладу "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", депутат Рівненської обласної ради, хірург і просто дуже хороша людина – Андрій Бортнік. Побачити його без посмішки на обличчі майже не можливо. Якщо ви поцінювачка гумору з перчинкою та гострого розуму – придивіться до Андрія. Щоправда, у 44-річного хірурга підростають двоє синів, але вони проживають зі своєю матір’ю.

На фото три депутати холосяка. З права на ліво: Андрій Бортнік, Володимир Валявка та Олексій Бучинський.

Про Олексія Бучинського можна почитати тут: Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного [ ЧАСТИНА 2], а про Володимира Валявку напишимо для вас у наступній публікації. До слова, усі троє люблять футбол. Ну... ви зрозуміли де їх можна знайти - усіх трьох і в одному місці. Приміром на гру "Кардиналу" завжди ходять. Гугліть. 

Власного житла Андрій не задекларував, проте має готівкові кошти у розмірі 18 000 доларів, а заробляє більше 17 тисяч гривень щомісяця.

 

Депутат  Рівненської обласної ради та екс-голова облради 38-річний Михайло Кириллов має дві вищих освіти, навчався у національному університеті водного господарства та природокористування у Рівному та у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Має одну доньку.

Рейтинг відомих і багатих холостячок Рівного  [ ЧАСТИНА 3]

У своїй декларації Михайло зазначив дві квартири у місті Рівному, власницею яких є жінка на ім’я Людмила Кириллова. Чи це його колишня дружина, чи родичка – наразі невідомо. Користується депутат двома автомобілями, один з яких зареєстрований не на нього.

SKODA  SUPERB  2018 року випуску та RENAULT Kangoo 2013 року, яку купив за 75480 гривень.

Володіє власною торговою маркою «Сенсей авто», яка займається продажем автозапчастин. За минулий рік Михайло заробив майже мільйон гривень. Щоправда взяв кредити в банку 112661 гривень, але це з такими доходами не страшно, егеж? Вдома зберігає 68 500 доларів, 20 000 євро та 815 000 гривень. А ще він зазначив, що позичив комусь 300 000 доларів.

Для того, щоб звабити саме цього холостяка, вам дівчата треба буде трішки піднапрягтися і почитати про політику, хоча б місцеву. Він оцінить, точно знаємо. 

Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного [ ЧАСТИНА 4]

 P.S. Давно уже відомо, що багатії реєструють цінне майно, часто на своїх коханок, колишніх дружин, чоловіків, дітей або їхніх родичів та на пряме запитання можуть сміливо відхреститися мовляв нічого не знаю: "Я не я, й хата не моя"… Тому, можна вважати згаданих "холостячок" (звичайно не всіх) значно багатшими, ніж вони хочуть здаватися.

2
Таблоїд # Рівне # Олег Дзецько # Андрій Бортнік # Михайло Кириллов # Антон Крук
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі