Рівнян запрошують на міжнародний спідвей

Рівнян запрошують на міжнародний спідвей
0
Рівнян запрошують на міжнародний спідвей

28 червня 2017 р. стадіон технічних видів спорту «Мототрек» прийматиме "Міжнародний Турнір на Кубок Авто-Мото-Ревю та Меморіал Ігоря Марка" за участю гонщиків з Польщі, Данії, Латвії, Італії та України.

Турнір проходитиме за сіткою у 13 заїздів для 13 гонщиків. За підсумками основної сітки заїздів буде розіграно "Кубок Авто-Мото-Ревю". 8 найкращих гонщиків стартуватимуть у 2-х півфіналах, з яких до фінального заїзду вийдуть по два переможці. У Великому Фіналі визначиться володар "Кубку пам'яті Ігоря Марка", який вручатиме донька легендарного майстра гаревих перегонів Ольга Марко.

Перемовини щодо участі відомих українських та іноземних гонщиків тривають. Наразі відомо, що в гонці стартуватимуть представники Латвії Давіс Курміс та Олег Михайлов, італійці Гугліельмо Франчетті та Даніель Тесарі, датчани Якуб Букхейв та Марк Бейер. Польщу можуть представляти Адріан Гала з Гнєзно, чемпіон Польщі серед юніорів 2016 року Даніель Качмарек, улюбленці рівнян Станіслава Бужа та Павел Месьонц, а також Томаш Ремпала та Маріуш Фірлей. Окрім європейців ведуться перемовини з аргентинцем Факундо АЛЬБІНИМ, який  сподобався рівненським вболівальникам амбітною їздою під час командних та особистих змагань Міжнародної Ліги Спідвею "SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP" та виявив бажання знову стартувати у Рівному.

Україну представлятимуть рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин, Максим Росощук та Станіслав Огороднік, а також червоноградець Андрій Кобрін. Можлива участь у змаганнях на даний момент все ще травмованих Дмитра Мостовика та Віктора Трофімова.

У перервах між заїздами відбудуться старти юних вихованціх дитячо-юнацької секції спідвею ім.Віктора Чайки при КЗ "РМСТК", стрибки юних дарувань на трамплінах та велика кількість бліц-інтерв'ю з учасниками турніру.

0
Спорт # Рівне # спідвей # Меморіал Ігоря Марка
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі