Рівняни можуть придбати новий автомобіль у кредит в будь-якому автосалоні України

Рівняни можуть придбати новий автомобіль у кредит в будь-якому автосалоні України
0
Рівняни можуть придбати новий автомобіль у кредит в будь-якому автосалоні України

Клієнти ПриватБанку отримали можливість придбати новий автомобіль у розстрочку на акційних умовах з будь-якого автосалону України.

Також для рівнян відкрилась додаткова можливість обрати автомобілі за пільговими ставками від 0,01% та мінімальним початковим внеском - 10 % ще з модельно ряду Renault, Citroen та Peugeot. ПриватБанк спільно з автосалоном пропонує особливі відсоткові ставки - від 0,01 % до 12,5 % річних, залежно від терміну кредиту та розміру першого внеску. Важливо, що відсоткова ставка - фіксована на увесь період кредиту.

“Для купівлі автомобіля досить обрати модель у дилера та внести аванс, - розказав  керівник Бізнесу споживчого кредитування Північно-Західного РУ ПриватБанку Олександр Мамчич. - Рештою питань щодо купівлі та оформлення автомобіля займається банк”.

Авто в розстрочку в ПриватБанку – це можливість користуватися автомобілем уже сьогодні, при цьому виплачуючи вартість автомобіля частинами. У щомісячний платіж може бути включена і вартість щорічного страхування автомобіля.

Угода оформлюється у формі фінансового лізингу як для фізичних осіб, так і для приватних підприємців та юридичних осіб. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25% і вище - лише підтвердження особи), безкоштовний моніторинг за власним автомобілем завдяки оснащенню системою моніторингу GPS, дострокове погашення автокредиту без комісій.

Важливою відмінністю лізингу автомобілів для юридичних осіб є те, що автомобіль відразу ж переводиться на баланс лізингоодержувача. Таким чином, лізингоодержувач може використовувати прискорені схеми амортизації основних засобів і домагатися зменшення оподатковуваної бази, адже лізингові платежі відносяться на витрати компанії-клієнта, що зменшує податок на прибуток.

Ознайомитися більш детально з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна за посиланням pb.ua/avto, завітавши у відділення ПриватБанку або зателефонувавши за номерами телефонів +380973231076, +380673572368.

Раніше прес-служба ПриватБанку повідомляла, що з червня 2018 року рівняни отримали можливість придбати новий автомобіль з модельного ряду Toyota та Nissan в розстрочку з річною відсотковою ставкою від 0,01% в залежності від початкового внеску (мінімум 10%) та терміну кредитування.

 

 

На правах реклами

 

0
Наука і технології # Рівне # Рівненщина # Приват Банк # Вигідні умови # Розстрочка
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі