Рівняни помітили підозрілих у масках і викликали поліцію

Рівняни помітили підозрілих у масках і викликали поліцію
0
  • Рівняни помітили підозрілих у масках і викликали поліцію
  • Рівняни помітили підозрілих у масках і викликали поліцію
  • Рівняни помітили підозрілих у масках і викликали поліцію

Учора, 25 квітня, близько 23 години до поліції надійшло повідомлення, що в одному із будинків на вулиці Литовська обласного центру невідомі у масках нишпорять поблизу квартир та раптово зникло світло.

За кілька хвилин до під’їзду прибула патрульна поліція Рівного, де їх вже очікували мешканці, які забили на сполох. За командою поліцейських чоловіки залишились чергувати біля вхідних дверей, а самі пішли оглядати під’їзд. В одній із квартир патрульні виявили пошкоджений дверний замок, де було вчинено крадіжку.

На момент проведення працівниками поліції перевірки до виходу підійшли двоє чоловіків. Завдяки пильності та уважності мешканців, які залишилися біля під’їзду, невідомих зупинили. Ними виявилися львів’яни. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, працівники якої встановили, що із квартири рівнянки зникли мобільний телефон, годинник та 1200 гривень.

Під  час під час поверхневої перевірки у 35-ти та 34-річних зловмисників слідчі виявили викрадені речі.

Оперативники Рівненського відділу поліції також з’ясували, що у жителів Львова була ще й сумка. Її вони викинули у вікно, зірвавши москітну сітку, коли почули правоохоронців у під’їзді. Саме у ній поліцейські виявили та вилучили крадені гроші та відмички.

«Обох львів’ян затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті  185 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Поліцейські встановили, що обоє чоловіків неодноразово притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, розбою та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Відповідно до санкції інкримінованої статті їм загрожує до шести років позбавлення волі. Поліцейські перевіряють чоловіків на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Освітній заклад на Рівненщині придбав кліматичну техніку за завищеною ціною
0
Читати далі
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі