Рівняни в центрі міста «зважували свою незалежність»

Рівняни в центрі міста «зважували свою незалежність»
0
  • Рівняни в центрі міста «зважували свою незалежність»
  • Рівняни в центрі міста «зважували свою незалежність»

23 серпня в місті Рівне, на майдані Незалежності команда ВІ «Активна Громада» у Рівному провела Всеукраїнську акцію «Зваж свою незалежність», яка приурочена до Дня народження України. Вона має на меті нагадати громадянам про цінність незалежності та активної участі в побудові своєї громади та країни в цілому. Участь в акції взяло більш ніж пів сотні рівнян, які з радістю розповідали про цінності незалежності.

Під час акції, рівняни ділилися думками щодо своїх  цінностей незалежності, та зважували їх! Більшості складно було зробити вибір, обравши декілька варіантів, адже список цінностей Незалежності у рівнян доволі великий. Які цінності для рівнян є найціннішими, та дорівнюють Незалежності? В містян визначився наступний рейтинг:  сім’я, безпека, справедливість, життя, воля та любов. Саме такі цінності рівняни обирали найчастіше та відзначали для себе як одні з основних, які дорівнюють Незалежності. Найменші рівняни також долучилися до акції, для них основними цінностями є сім’я, добро та любов.

- Це вже гарна традиція від Інституту «Республіка» проводити всеукраїнську акцію до Дня незалежності. Сьогодні ми дізнавалися про цінності рівнян, з якими в них асоціюється незалежність. Ми прагнули привернути увагу до цінностей, що ми вкладаємо в їх розуміння, чому вони для нас вартісні і, що символізує незалежність. Була дуже гарна атмосфера свята й настрою. І що ще важливо, що до участі в акції дорослих заохочують їхні діти. Вони спраглі до нового, цікаві та активні розповідаєкоординаторка ВІ «Активна Громада» в м. РівнеНаталія Малиновська.
0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі