Рівнянка на Мальті виграла титул «Міс позитив»

Рівнянка на Мальті виграла титул «Міс позитив»
6
Рівнянка на Мальті виграла титул «Міс позитив»

23-річна Ольга Іващук з Рівненщини потрапила в десятку фіналісток конкурсу «Міс Всесвіт Мальта 2020». Він стартував у березні, але через коронавірус затягнувся до кінця літа. Фіналістів з-поміж 26-ти учасниць визначили 28 серпня.

Ольгу Іващук з Дубенщини журі назвало «Міс позитив». Дівчина розповіла в інтерв'ю Суспільному про участь у цьому конкурсі.

– Це перша Ваша участь у подібних конкурсах чи маєте досвід?

– Це мій другий конкурс краси. В минулому році я брала участь в "Miss Europe Continental in the World", що проводився в Італії, місто Неаполь. Я представляла Україну. Там познайомилася з дівчатами з різних країн, з деякими з них я досі на зв’язку, обмінюємося досвідом.

– Коли і де розпочався цей конкурс та які етапи відбору проходили учасниці?

– Конкурс розпочався на початку березня цього року, але через коронавірус був припинений на 3,5 місяці. І ми відновили роботу на початку липня. У нас був дуже насичений графік: церемонія вручення стрічки, відеозйомки, фотосесії, репетиції, оцінювання вміння говорити і висловлювати думку, пре-шоу і фінал. На різних заходах перед фіналом нас оцінювало журі і ми набирала бали. Тобто оцінювання було не лише на фіналі.

– Скільки було учасниць, з яких вони країн і за що, окрім титулу, змагалися?

– Учасниць було 26. 22 з них – мальтійки і 4, в тому числі я, іноземки: Україна, Іспанія, Марокко, Італія. Я дуже вдячна організаторам, що мене запросили взяти участь, так як я не мальтійка, але проживаю тут три роки. «Кожен має право на шанс» – політика конкурсу. Ми змагалися за корону і за глядацькі голоси, номінації Міс «благодійність», «впевнено красива», «фотомодель», та інші. На жаль, в номінацію я не потрапила, але в топ-10 фіналісток, що набагато краще для мене, я потрапила.

– Як Ви готувалися до цього конкурсу?

– Це не просто конкурс краси, де оцінюють зовнішність. Тут також дуже важливо, як ти себе поводиш і спілкуєшся. Я читала багато мотиваційних статей і дивилась відео, доглядала за шкірою, волоссям, тренувалася 3-4 рази на тиждень на підборах і займалася спортом. Намагалася їсти більше фруктів й овочів, пити більше води. І ось результат: я потрапила в топ-10 фіналісток.

– Який саме титул Вам присвоїли? Наскільки престижною є участь у цьому конкурсі?

– Серед дівчат я отримала звання «Міс позитив». Однозначно, я була фавориткою організаторів і багато конкурсанток хотіли, щоб я перемогла. Було дуже приємно чути такі слова від дівчат. Цей конкурс є найпрестижнішим на Мальті і найбільш популярним серед ЗМІ й блогерів.

– Чому ви живете на Мальті і чим займаєтесь?

– На Мальті я працюю в готельно-ресторанній справі і модельному бізнесі. Також протягом цих трьох років я працювала моделлю в Італії, Норвегії, Швеції. Створила також свій проект «Мотивація-Мальта».

– Де і яким бачите своє майбутнє, яку роль у цьому відіграють такі конкурси?

– Своє майбутнє 100% я бачу в шоу-бізнесі. На жаль, не можу уявити своє життя в офісі. Тому я важко працюю і йду до своєї мети. Такі конкурси дуже важливі, так як дають більше впевненості жіночій половині світу, змогу висловити свою думку і надихати інших людей.

Читайте також: В українській армії з'явилися нові емблеми та знаки (ФОТО, ВІДЕО)

Читайте також: Завтра в частині Рівного вимкнуть світло

Читайте також: Масова вакцинація від коронавірусу може розпочатися вже в березні 2021-го

6
Таблоїд
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі