Рівнянки двічі програли вдома

Рівнянки двічі програли вдома
0
Рівнянки двічі програли вдома

Стартові матчі 2020 року волейболістки рівненської «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» зіграли з своїми географічними сусідками – луцькою командою «Волинь-Університет-ОДЮСШ».

Матчі між рівнянками та волинянками, які часто називають модним словом «дербі», обіцяли бути напруженими. Тим паче команди в турнірній таблиці розташовуються близько: луцька команда – шоста, рівненська – восьма.

Але статистика – статистикою, та клас команд, як виявилося, разюче відрізнявся. Лише в першому поєдинку господарки змогли внести певну інтригу в матч – 0:3 (за партіями – 19:25, 23:25 22:25). І, здавалося, у повторній грі перспективи «Регіни» виглядали обнадійливими.

Проте реалії виявилися зовсім не такими, про які мріяли численні уболівальники (а підтримував рівнянок навіть взвод військовослужбовців, які приїхали на гру організовано – цілим автобусом – і так само організовано, та ще й під «акомпанемент» барабана гучно скандували «Ре – гі – на»).

«Волинь», яка потроху долає кризу стартових турів, не дозволила суперницям сподіватися на успіх. Лише в останній партії «Регіна» змогла суперничати з лучанками, проте загальний підсумок знову був не нашу користь – знову 0:3 (14:25, 14:25, 20:25).

Що ж, наші землячки не змогли поліпшити турнірне становище – вони залишаються на восьмому місці, випереджаючи «володарів» останньої позиції, вінницький «Білозгар-Медуніверситет» лише на один пункт. І саме з вінничанками 30 і 31 січня рівнянки зустрінуться на майданчику рівненської ДЮСШ №5. Ось тоді й виявиться, хто сильніший.

Микола Пікула, 7dniv.rv.ua

 

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі