Рівне буде фестивалити: 23-24 вересня відбудеться «Бульба - фест»

Рівне буде фестивалити: 23-24 вересня відбудеться «Бульба - фест»
0
Рівне буде фестивалити: 23-24 вересня відбудеться «Бульба - фест»

На два дні під відкритим небом в Рівному на стадіоні «Мототрек» зберуться кращі аграрії, товаровиробникі, представники закладів харчування Рівненщини та інших регіонів України, адже 23-24 вересня відбудеться Всеукраїнський фестиваль – ярмарок «Бульба-фест».

Нагадаємо, минулоріч на свято завітало понад двадцять тисяч рівнян та гостей міста. Також в рамках заходу більше сотні учасників зі всієї України приїхали на свято аби презентувати свої товари, готувати смачну їжу та створювати веселу ярмаркову атмосферу.

Захід відбувається в рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій», Управління культури і туризму виконкому Рівненської міської ради, Рівненської обласної державної адміністрації, івент-агенції «Мегаподія», громадської організації «Рівняни» та депутата Рівненської міської ради Романа Яворського.

Отож, ярмарок, фуд-зона, насичена концертна програма – таким буде наповнення двох днів заходу. Зокрема, очікується приїзд декількох сотень товаровиробників з усієї України, з колоритними вишиванками, унікальними речами власного виробництва та ексклюзивними виробами.

Фуд-зона теж різнитиметься широким вибором смаколиків української кухні та безлічу цікавих страв з картоплі. Розважальна програма заходу розпочинатиметься з 9-ої години ранку та закінчуватиметься святковою Укротекою від популярного МС Gonibez о 21:00.

Протягом дня на всіх присутніх чекатиме маса конкурсів, майстер-класів від учасників фесту, дегустацій, презентації, розіграшів для глядачів та різні цікаві забави для дітей, а також великий вибір товарів на будь-який смак та гаманець. Вхід на захід безкоштовний. Хедлайнери заходу – популярний колектив з народу «Лісапетний батальйон» та відомий український гурт - «Фіолет». Саме вони запалюватимуть публіку впродовж двох днів заходу. Інші танцювальні та вокальні колективи області продовжуватимуть концерту програму свята.

За словами організаторів, вдруге «Бульба-фест» буде ще видовищнішою подією міста і в них на меті зробити цей захід не просто щорічним, а справжньою туристичною «родзинкою» Рівного.

– Плануємо зробити «Бульба-фест» родзинкою відпочинкового життя міста, важливим місцем у фестивальному сезоні країни. Ми з радістю відвідуємо фуд-фестивалі у Луцьку, Львові, Сорочинський ярмарок на Полтавщині, Петрівський ярмарок у Чернівцях та інші, тож хочеться, щоб і до нас їхали – на «Бульба-фест». Врахували всі минулорічні зауваження та зробимо захід ще масштабнішим. Вже є зацікавлення і від відвідувачів, і від партнерів, учасників, і від туристичних агенцій. Тому у Рівному очікується справді грандіозна та смачна подія осені, - коментує керівник проекту Ольга Вакуленко.

За всіма питаннями телефонуйте за номером: +380 (68) 758 62 29; Електронна пошта: bulbafest.rivne@gmail.com

0
Афіша # Рівне # мототрек # Роман Яворський # Бульба фест # Бульба фест 2017
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі