Рівненщина чарівна: дівчата-волонтерки поїхали у село, щоб знятись у відео для обласного фестивалю (ФОТО, ВІДЕО)

Рівненщина чарівна: дівчата-волонтерки поїхали у село, щоб знятись у відео для обласного фестивалю (ФОТО, ВІДЕО)
0
Рівненщина чарівна: дівчата-волонтерки поїхали у село, щоб знятись у відео для обласного фестивалю (ФОТО, ВІДЕО)

6-7 липня 2018 року в селі Буща Здолбунівського району відбудеться обласний відкритий етно-еко фестиваль "Буща Папороть". Фестиваль проводися вже вдруге, тому четверо волонтерок зі Здолбунова, не роздумуючи, погодились на пропозицію працівника районного відділу культури знятись у промо-роликах.

Варто зазначити, що село Буща - маленьке село на окраїні району, та Рівненської області загалом. Проживає там менше тисячі жителів. А в цьому році село буде святкувати своє 696-річчя. Неподалік від села розташований Бущанський ботанічний заказник, а також частина заказника «Мізоцький кряж». Обидва заказники входять до складу Дермансько-Острозького національного природного парку. Враховуючи ці природні об'єкти,коли приїжджаєш у Бущу, виникає відчуття, що потрапляєш у Закарпаття - високі горби вкриті лісами.

Отож, село Буща:

Самі ж дівчата були в захваті від села та поїздки:

Дарина:

"Що такого цікавого я побачу в звичайному селі, чим воно мене здивує?" - запитувала я себе перед поїздкою на Бущу. Але, приїхавши туди, я знайшла відповідь на своє питання. Неймовірні краєвиди, які захоплюють подих, свіже повітря, краса річки Збитинка та привітливі люди. Все це можна побачити у мальовничому селі Буща, дякую друзям за чудову компанію та чудово проведений час.

Галя:

Люблю природу, люблю коли тихо і пахне сіном, коли природа взаємодіє, коли ти забуваєш про час і метушню життя у місті, коли чути, як птахи співають і дощик капає у річку... Дякую друзям за те, що завдяки їм я отримала можливість відвідати одне з наймальовничіших сіл нашого району, чудове село Буща, там я відчула все вище перераховане, спробуйте колись походити по травичці, яку намочив дощ, для мене це найбільший кайф! То ж любіть природу і єднайтеся з нею.

 

Саша:

Цікаве таке відчуття, коли тобі 18, тебе запрошують у подорож до села, де виріс твій батько, і ти думаєш: "Ну що ж цікавого я там можу ще побачити!? Чим здивуєте?!" Виявляється, не все я бачила і не все знала)) Ніколи не пожалкую про те, що погодилася на цю подорож. Сама з неймовірними враженнями повернулася і всім раджу, адже у місті такого побачити не можна, і вдихнути того повітря теж, нажаль, неможливо....Любіть свій край, подорожуйте і пізнавайте!

До речі, організатори етно еко фестивалю "Буща Папороть" шукають волонтерів

Твоя допомога - це наш загальний успіх по відродженню села та інтересу до етнокультури України! Тел.: (096) 097-32-37.

Ось відео, як відбувався фестиваль минулоріч:

0
i-серфінг # Здолбунів # Буща # Рівненщина туристична # буща папороть
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі