Рівненщина приєднається до Всесвітнього дня ходьби (World Walking Day)

Рівненщина приєднається до Всесвітнього дня ходьби (World Walking Day)
0
Рівненщина приєднається до Всесвітнього дня ходьби (World Walking Day)

Цієї неділі, 3 жовтня, Рівненщина приєднається до Всесвітнього дня ходьби(World Walking Day) #worldwalkingday #ua_rivneregion

Він вже став очікуваним для багатьох, адже традиційно проходить в перші дні жовтня з 2013 року. Ініціатором та організатором його проведення у нашому регіоні виступає комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Ця акція проводиться в рамках спортивно-масових заходів міжнародної організації TAFISA та вперше  у цьому році під патронатом  ЮНЕСКО.

У 2020 році, коли ми зіткнулись з глобальною пандемією, що загрожує здоров’ю людей у всьому світі, народилася ідея Всесвітнього дня ходьби TAFISA - 24 годинна масштабна естафета навколо земної кулізі сходу на захід. Цьогоріч основна її мета незмінна: залишатися разом і залишатися на зв’язку як єдиний ланцюг, доводячи силу спорту та фізичної активності для об’єднання світу.

У минулому році десятки тисяч  учасників різного віку і фізичної підготовки із 65 країн приєдналися до естафети від Антарктиди до самих західних меж американського континенту, по дорозі проходячи через Океанію, Азію, Європу та Африку.

​Окрім того, цього року  запущена офіційна онлайн-платформа до Всесвітнього дня ходьби TAFISA - 24 години навколо земної кулі, де, доречі, «Спорт для всіх Рівненщини» вже зареєструвався.

У Рівному теж презентуватимуть свій формат проведенняВсесвітнього дня ходьби:

11:00-12:00 – збір та реєстрація учасників на майдані Незалежності;

12:00– символічна передача естафети та початок руху;

13:00-13:30 – фініш учасників на майдані Незалежності;

13:30– розіграш призів серед учасників, що відвідали всі контрольні точки.

Під час реєстрації кожен з учасників отримує карту з нанесеними контрольними точками. Завдання – відвідати всі контрольні точки в довільному порядку, зробити там відмітки та фінішувати до 13:30. До початку заходу, з 11:00 для всіх бажаючих працюватиме безкоштовний прокат спортивного інвентарю.

А фінальним акордом свята руху і здоров’я стане проведення лотереї серед учасників, що успішно пройдуть маршрут. Розігруватимуться різноманітні призи для активного дозвілля. Партнерами заходу у цьому році стали спортивні магазини: «Все для спорту», «Gorgany», «Rivelo», «Sport Prim» та «Спорт-С».

Участь у Всесвітньому дні ходьби можуть брати усі бажаючі. Приєднуйтесь до найдоступнішої та всеосяжної цілодобової міжнародної естафети!До зустрічі на старті!!!

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі