Рівненщина: за корону «Міс Здолбунів-2017» змагатимуться 11 дівчат (Фото)

Рівненщина: за корону «Міс Здолбунів-2017» змагатимуться 11 дівчат (Фото)
0
Рівненщина: за корону «Міс Здолбунів-2017» змагатимуться 11 дівчат (Фото)

Вдруге поспіль після тривалої перерви у Здолбунові проводитиметься конкурс краси та грації «Міс Здолбунів». Цьогоріч за корону головної красуні міста та району змагатимуться одинадцять дівчат віком від 15 до 21 року. 

Організаторами конкурсу є громадська організація ЗЕОН. Конкурс відбувається за підтримки депутата Рівненської обласної ради Владислава Сухляка, голови Здолбунівської РДА Сергія Кондрачука, заслуженого працівника с\г України Олександра Лапчука.

Ось як себе представили учасниці конкурсу:

Аліна Бігун

null

«Мене звати Аліна і мені 15 років. Проживаю у славному місті Здолбунів з початку свого життя. Після 9-го класу я вирішила піти навчатися в РБМК на «медсестринську справу». І ось я вже другокурсниця. Моя майбутня професія тісно пов’язана з моєю мрією. Я хочу вивчитися за кордоном на кардіохірурга, а потім приїхати на Україну та зробити великий вклад у медицину держави.»

Тетяна Бежакова

null

«Мене звати Таня, друзі кличуть мене Танчиком. Мені 16 років, живу та навчаюсь у селі Здовбиця. Люблю допомагати мамі няньчити меншу сестричку. А ще я непогано граю на бандурі, і відчуваю ритм музики, що допомагає мені і в танцях. Поки що, танцюю лише для себе. Люблю поринати у читання, особливо подобаються романтичні книги про кохання. У конкурсі «Міс Здолбунів 2017» вирішила випробувати себе, а також, щоб отримати нові знайомства, досвід та позитивні емоції. Учасницям бажаю терпіння та плідної праці.»

Саша Галій

null

«Мeнe звати Саша, маю 15 років. Друзі називають мене Чашечкою, оскільки якось в переписці Т9 у когось з друзів «Сашка» виправив на «Чашка», і тут понеслось… Я навчаюсь у Здолбунівській гімназії. Люблю читати «живі» книги – це такі, щоб від них аж пахло пригодами. А ще люблю іноземні серіали на мові оригіналу. Ага, я теж так вчу англійську мову. Ранішe я займалась танцями та закінчила музичну школу по класу фортeпіано, алe врешті-решт зрозуміла, що нe бачу сeбe ні танцюристкою, ні піаністкою. А взагалі я вeсeла, цілeспрямована і завжди готова прийти на допомогу (як Чіп з мультика «Чіп і Дейл»).»

Даша Іванова

null

«Мене звати Даша, я навчаюся у 4 школі нашого славного міста Здолбунів. Моє хобі – це спорт, особливо баскетбол. Коли в мене є вільна хвилинка завжди виходжу зі своїми подругами перекинутись м’ячем. Після 11 класу хочу навчатися на вчителя початкових класів, адже дуже люблю дітей. Люблю людей, з якими можна провести весело час, та ненавиджу тих, які посміхаються, а потім говорять в тебе за спиною те, що не наважуються сказати в обличчя. Надіюся на нові знайомства у цьому конкурсі та бажаю перемоги найкращій.»

Діана Красовська

null

«Мене звати Красовська Діана і мені 15. Я навчаюся у Здолбунівській гімназії. У людях ціную доброту, чесність та прагнення до саморозвитку. Беру участь у показах і фотосесіях не вперше, адже я закінчила навчання у модельному агентстві. На конкурс я прийшла за новими враженнями та знайомствами, а також щоб отримати корону “Міс Здолбунів 2017”.»

Женя Ковальова

null

«Привіт, я Женя Ковальова, мені 16 років і я навчаюся у 10 класі. У вільний час люблю фотографувати, також гуляти та грати у волейбол. В майбутньому мрію стати хорошим психологом, мені подобається слухати, аналізувати та морально підтримувати тих, хто цього потребує. Друзі кажуть, що я даю доречні поради. Також люблю людей та нові знайомства. Хочу спробувати себе у всьому, в тому числі у ролі конкурсантки “Міс Здолбунів”.»

Дарина Ніверук

null

«Мене звати Ніверук Дарина, мені 17, навчаюся у Рівненському економіко-технологічному коледжі на спеціальності «бухгалтерський облік». Та незважаючи на спеціальність, я уже 6 років займаюся сучасною хореографією, захоплююся напрямком Халлю, тобто вивчаю культуру та мову Південної Кореї завдяки фільмам та музиці. Також дуже люблю пекти смаколики та як, істинна дівчина, обожнюю шопінг.»

Катя Подольська

null

«Привіт! Мене звати Катя! Мені 21 рік. Я є випускницею Рівненського медичного коледжу. На цей момент я працюю за професією та отримую від роботи величезне задоволення. Також я дуже люблю подорожувати і планую відкрити для себе серце кожної країни. А ще я просто обожнюю смачно попоїсти. Особливо солодощі, які є запорукою мого гарного настрою та вигляду. На конкурс «Міс Здолбунів 2017» я прийшла, щоб показати, що простота та щирість у житті це одні з найважливіших речей. Вважаю, що внутрішня краса є найкращою рисою для людини.»

Даша Поліщук

null

«Я Даша і мені 17. Навчаюсь в РДГУ на 2 курсі хореографії, танцями займаюсь вже більше 9 років. Однак не танцями єдиними – я вивчаю корейську та китайську мову, і загалом захоплююсь вивченням культури країн Азії. А щоб вгамувати жагу до пригод я почала брати участь у КВК, і вже майже як рік команда “Час Ввiмкнути Фантазiю” є моїм домом (після танцювального залу). Мрію відкрити свою школу танців для онкохворих… і зробити цей світ для них трішки яскравішим!»

Ангеліна Семенюк

null

«Мене звати Семенюк Ангеліна. Мені 18 років. Я є студенткою 2-го курсу РДГУ факультету української філології. 6 років свого життя я займалась музикою, та опанувала гру на бандурі. Також дуже люблю співати, і вірю, що пісня може торкнути струни душі кожної людини. А ще я обожнюю танцювати, і хоч танцями професійно ніколи не займалась, саме рух допомагає мені відкритись цьому світу. Прагну завжди йти вперед та досягати поставленої цілі. Коли ти молодий та вільний, повний сил та енергії – перед тобою відкриті всі двері, варто зробити лише крок. Я докладу всі зусилля і буду йти ще наполегливіше, піднімаючи свою планку все вище і вище. Адже тільки від мене залежить: залишусь я на місці чи зроблю ще один крок.»

Маша Федорук

null

«Мене звати Федорук Маша, мені 15 років і я учасниця конкурсу краси та грації «Міс Здолбунів 2017». Люблю знайомитись з новими людьми, як то кажуть, від пізнання народжується досвід. Надзвичайно рада, що маю найкращих друзів, які у будь якій ситуації мене підтримають та допоможуть. Маю мрію вивчитись на перекладача. І після навчання у школі, надіюсь, мрія стане реальністю. Чому я пішла на відбір конкурсу? «Міс Здолбунів 2017» – це прекрасний шанс стати впевненішою, завзятішою, розкритися, навчитися новому і, звичайно ж, здобути досвід.»

Вперше на публіці дівчата з’явилися під час святкування дня міста Здолбунів, 10 вересня.

null

Нині ж красуні активно готуються до майбутнього шоу – проводять репетиції дефіле, вчаться ораторському мистецтву, беруть участь у фотосесіях та активно навідують різноманітні заходи.

null

 

null

 

null

 

0
# Рівненщина # міс здолбунів 2017 # здобунів
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі