Рівненщині представили нового прокурора

Рівненщині представили нового прокурора
0
Рівненщині представили нового прокурора

Цьогоріч третього січня заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу керівних органів влади, місцевого самоврядування та правоохоронних відомств регіону новопризначеного прокурора Рівненської області Антона Войтенка.

Заступник Генпрокурора визначив основні завдання органів прокуратури на найближчу перспективу. Серед них – ефективне виконання визначених законом повноважень, відновлення довіри суспільства до прокуратури та правоохоронної системи в цілому. Віктор Чумак окремо зупинився на питаннях реформування органів прокуратури. Головними критеріями наступної атестації регіональних та місцевих прокуратур будуть професіоналізм та доброчесність.

У свою чергу Антон Войтенко подякував за виявлену довіру та запевнив, що на займаній посаді докладе максимум зусиль для ефективного виконання органами прокуратури Рівненщини законодавчих функцій.

Довідково:
Войтенко Антон Борисович народився 22 жовтня 1984 року в місті Умань Черкаської області. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії  імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2007 року. За цей час обіймав різні посади, у тому числі керівні. До призначення на посаду прокурора Рівненської області обіймав посаду начальника управління нагляду за додержанням законів, виконанням судових рішень у кримінальному провадженні та при проведенні оперативно-розшукової діяльності військової прокуратури Центрального регіону України.

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі