Рівненщиною продовжує крокувати спортивна акція "Ти зможеш, якщо зміг я!"

Рівненщиною продовжує крокувати спортивна акція
0
Рівненщиною продовжує крокувати спортивна акція "Ти зможеш, якщо зміг я!"

Нещодавно у комунальному закладі «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І - ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради пройшов черговий етап Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!». Працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області провели для учнів закладу спортивне свято.

Розпочався захід із урочистого шикування, після якого учасники ознайомилися із правилами проходження спортивних естафет. Діти, котрі брали участь у спортивних активностях, дуже добре підготовлені фізично, але мають вади слуху, тому весь час з ними працював сурдоперекладач. Проте це ніяк не відобразилося на спортивному азарті і бажанні перемагати у школярів. Вихованці школи сформувавшись  у команди демонстрували свою вправність у володінні різноманітним спортивним інвентарем. Боротьба була напруженою і впертою. Учасники змагань показали, що на спортивному майданчику у них немає жодних комплексів, і вони здатні до азартного та безкомпромісного суперництва.

Досхочу набігавшись, дітей чекало нагородження, в ході якого організатори відзначили беззаперечного переможця змагань. Ним стала команда «Рівняни». Всі команди отримали нагороди від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Діти, котрі перемогли у конкурсі малюнка на спортивну тематику, який напередодні проходив у школі, нагороджені призами від Відділенням НОК України в Рівненській області.

Після завершення заходу юнаки та дівчата долучилися до Всеукраїнської інформаційно-пропагандистської кампанії «Червона картка». Зробивши колективне фото, вони висловили своє негативне ставлення до шкідливих звичок.

 

 

 

Прес-служба "Спорт для всіх"

0
Спорт # Рівненщина # Спорт для всіх # Ти зможеш,якщо зміг я # Спортивна акція
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі