Рівненський контакт-центр опитав українців про медичну реформу - результат невтішний

Рівненський контакт-центр опитав українців про медичну реформу - результат невтішний
0
Рівненський контакт-центр опитав українців про медичну реформу - результат невтішний

Компанія Соціополіс спільно з рівненським контакт-центром "2call" опитала дорослих жителів України щодо їх ставлення до реформування державної системи охорони здоров’я в Україні. Виявилося, що українці не мають одностайної думки щодо концепції й суті реформи.

- Згідно з результатами опитування, жителі України не мають одностайної думки щодо концепції реформи системи охорони здоров’я України, яка запропонована Міністром охорони здоров’я Уляною Супрун і, зокрема, щодо відповідного законопроекту, який був прийнятий Верховною Радою у першому читанні 8 червня 2017 року. Відносна більшість опитаних (37,1%) підтримує вказану реформу, причому 18,2% опитаних повністю підтримують її, а 18,9% – скоріше підтримують. Не підтримують запропоновану реформу системи охорони здоров’я 23,0% опитаних (14,8% – повністю не підтримують, а 8,2% – скоріше не підтримують). Разом з тим, майже третина опитаних (31,3%) не змогла визначитися зі своїм ставленням до медичної реформи, а 8,6% респондентів відповіли, що їх це питання взагалі не цікавить, - зазначено у прес-релізі контакт-центру "2call".

контакт-центр "2call"

- Як свідчать результати опитування, рівень обізнаності жителів України із змістом запропонованої реформи системи охорони здоров’я є дуже низьким. Більшість опитаних (57,6%) взагалі нічого не знають (або майже нічого не знають) про запропоновану реформу, близько третини опитаних (33,6%) знайомі лише з окремими її положеннями і лише 8,8% респондентів в цілому знайомі з основними положеннями цієї реформи. Необхідно відзначити, що кількість респондентів, які відповіли, що нічого (чи майже нічого) не знають про медичну реформу (57,6%) значно перевищує кількість респондентів, які не змогли визначитися зі своїм ставленням до цієї реформи або яких це питання взагалі не цікавить (разом – 39,9% опитаних). Таким чином, досить значна кількість опитаних має певне ставлення до медичної реформи (позитивне чи негативне), при цьому нічого (чи майже нічого не знаючи) про її зміст, - йдеться у повідомленні "2call".

контакт-центр "2call"

Опитування відбулося на замовлення Кореспондент.net з використанням методу телефонного інтерв’ю (САТІ) з 9 по 12 червня 2017 року. Було опитано 1200 респондентів віком від 18 років з урахуванням їх статі, віку та місця проживання. Опитування охоплювало всі регіони України, за винятком Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та окремих районів Донецької та Луганської областей. Статистична похибка вибірки (з довірчою ймовірністю 0,95 та без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,8%.

 

Беріть участь в оцінюванні цього матеріалу! Натискайте "лайк" або "дізлайк" - впливайте на рейтинг!

Включайтеся в обговорення цього тексту на нашій сторінці у соціальній мережі https://facebook.com/sitevse

0
Політика # 2call cоntact center # опитування # медична реформа # контакт-центр # кол-центр
Найцікавіші матеріали
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі