Рівненська поліція затримала водія-втікача, який відправив пішохода у кому

Рівненська поліція затримала водія-втікача, який відправив пішохода у кому
0
Рівненська поліція затримала водія-втікача, який відправив пішохода у кому

Сьогодні опівночі, 12 листопада, до поліції повідомили медики, що у Рівненську центральну міську лікарню був госпіталізований 30-річний рівнянин із численними травмами, характерними для дорожньо-транспортної пригоди, повідомляє ГУ Нацполіції в Рівненській області.

Поліцейські Рівненського районного відділення поліції встановили, що 11 листопада 18.30 автодорозі «Рівне-Млинів-Берестечко», у селі Дядьковичі, невідомий водій здійснив наїзд на рівнянина, який рухався узбіччям у попутному напрямку. Керманич із місця події зник, залишивши потерпілого у небезпеці. Без свідомості чоловіка виявила місцева жителька, яка і викликала швидку медичну допомогу.

30-річного рівнянина із закритою черепно-мозковою травмою, переломами тазу та ноги доставили у приймальне відділення Рівненської ЦМЛ. Стан потерпілого важкий, він перебуває у комі.

Оперативники Рівненського відділення поліції встановили автомобіль і його власника, однак виявилося, що позашляховик «Тoyota Land Cruiser» давно проданий. Завдяки проведеним слідчим заходам поліцейські розшукали особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 36-річний рівнянин, який у червні цьогоріч уже скоював ДТП у стані алкогольного сп’яніння, не маючи документів на право керування транспортним засобом.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідчий Рівненського РВП готує клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

 

0
# смертельна ДТП
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі