Рівненська "Регіна" двічі поступилася у Вінниці

Рівненська
1
Рівненська "Регіна" двічі поступилася у Вінниці

В третьому турі жіночої волейбольної Суперліги суперницями рівненських волейболісток був «Білозгар-Медуніверситет». Вінничанки – досить не зручний суперник, останній раз «Регіна» святкувала перемогу над «Білозгаром» ще в лютому 2016 року.

Та й до звітного туру суперниці підійшли з різними здобутками: вінничанки вдало з’їздили в Чернігів, а рівненська команда, яка поки що знаходиться в пошуках своєї гри, ще не відчула смак перемоги в цьому чемпіонаті. Тож фаворит в цій парі визначався сам-собою… Однак рівнянки були буквально в кроці від спростування прогнозів.

На старті першого матчу рівненським волейболісткам вдалося одразу нав’язати боротьбу господаркам майданчика і, за рахунку 6:6 «Регіна» почала потроху відриватися від суперниць. Щоправда був момент , коли маючи +3 рівнянки дозволили вінницьким волейболісткам себе наздогнати, але швидко виправили ситуацію і впевнено провели закінчення партії. 25:21 в партії і 1:0 в матчі на користь «Регіни». Друга партія нагадувала гойдалки. Спочатку лідирувала «Регіна», потім «Білозгар», але на завершення партії рахунок 20:16 все ж був на користь наших волейболісток. З ходу дотиснути не вдалося – «Білозгар» відновлює рівновагу 21:21. Але у відповідальний момент вдалі дій Вавринюк та Михальчук, а також помилка господарів дозволили рівнянкам виграти партію 25:23 та повести в грі 2:0. Коли в третій партії «Регіна» повела з рахунком 19:12 здавалося, що перемога від гостей вже нікуди не дінеться.

Але… Те що відбулося далі пояснити надзвичайно важко…Рахунок сету 25:19 на користь «Білозгару»… Після такого камбеку, зрозуміло, що психологічна перевага повністю перейшла на бік господарок. Тож і не дивно, що рівненська команда провалила першу половину четвертої партії – 7:20. В подальшому вдалося лише трохи підскоротити відставання. 17:25 і вже 2:2 в матчі. Переможця матчу визначив вже старт тай-брейку. Господарки повели 4:1 і впевнено втримали перевагу да самого кінця 15:8 в партії і 3:2 в матчі на користь вінницької команди.

Матч №1. «Білозгар-Медуніверситет» - «Регіна-МЕГУ-ШВСМ» 3:2

Після такої поразки дуже важко, на сам перед психологічно, налаштуватися на повторний матч. Проте рівненська команда продемонструвала бійцівські якості і початок був рівним 9:9. На ривок вінничанок рівнянки відповіли своїм і команди продовжували йди врівень – 16:16. Однак за рахунку 19:20 «Блозгар», насамперед зусиллям Олени Расточило, виконав декілька вдалихатак і залишив сет за собою 25:21. Друга партія виявилася найдраматичнішою в цьому матчі. Господарки довгий час лідирували в рахунку. Подекуди перевага «Білозгару» сягала 5 очок, але «Регіні» вдалося не лише наздогнати суперниць 19:19, але й вийти вперед 23:21. Але маючи два сет-боли рівнянки їх не реалізували і врешті решт поступилися 24:26. Третя партія розпочалася з вдалих дій господарок 5:2. І знову рівненській команді вдалося вирівняти становище і, здавалося, переламати хід матчу. 17:12 на користь «Регіни». І знову, як і в першому матчі, втримати солідний гандикап не вдалося. «Білозгар» здійснив ривок 7:0 і вже свого не віддав. 25:21 в партії і 3:0 в матчі.

Матч №2. «Білозгар-Медуніверситет» - «Регіна-МЕГУ-ШВСМ» 3:0

Все ж попри поразки слід відзначити, що «Регіна» потрохи знаходить свою гру і епізодами демонструє якісний волейбол. Окреслюються лідери – Вавринюк, Михальчук, Тимчак…

Наступні ігри «Регіна» проведе 26-27 жовтня в Чернігові. Суперником рівненських волейболісток буде місцевий «Університет-ШВСМ»

 

Інформаційна служба РОФВ

1
Спорт # рівненський волейбол # ВК Регіна # Суперліга # Вінниця # Рівне волейбол # Суперліга волейбол # Вінниця волейбол # жіночий волейбол
Читайте також
1705
Костопіль приймав відкритий волейбольний турнір
В м. Костопіль пройшов відкритий турнір Костопільського району з волейболу серед дівчат 2003-2004 та 2005-2006 років народження.
0
Читати далі
1686
Студенти рівненського "водника" здобули бронзу Чемпіонату України
У м. Кам’янець-Подільському відбувся фінальний тур вищої студентської ліги з волейболу, в якому взяли участь чотири кращі команди України: Кам’янець-Подільського педагогічного університету, Тернопільського національного педагогічного університету, Тернопі
0
Читати далі
1393
Рівненська "Регіна" бореться за збереження Суперлігової прописки
Рівненська «Регіна» сповна скористалася перевагою свого майданчика і повела 2:0 в серії за право залишитися в Суперлізі проти харківської команди ХОВУФКС.
0
Читати далі
1508
Визначився волейбольний чемпіон Рівного
Завершився Чемпіонат м. Рівного з волейболу серед чоловічих команд та серед жіночих команд в залік Спартакіади міста 2019 року серед КФК. Змагання завершилися у підгрупі «ВНЗ 1-2 рівнів акредитації, професійно-технічні навчальні заклади».
0
Читати далі
1613
Рівненська "Регіна" продовжує боротьбу за прописку в Суперлізі
Завершився другий етап чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд. Перед другим колом етапу багато хто скептично ставився до перспектив рівненських волейболісток щодо збереження прописки в Суперлізі. Проте «Регіні» таки вдалося спростувати неспри
0
Читати далі
2336
Сарненський "Маяк" - чемпіон Рівненщини з волейболу
Завершився чемпіонат області серед чоловічих команд. Захопливі матчі визначили чемпіонат та призерів. Більшість матчів пройшли у впертій боротьбі і подарували незабутні емоції учасникам та глядачам.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі