Рівненські футзалісти виграли Чемпіонат області

Рівненські футзалісти виграли Чемпіонат області
0
  • Рівненські футзалісти виграли Чемпіонат області
  • Рівненські футзалісти виграли Чемпіонат області
  • Рівненські футзалісти виграли Чемпіонат області

Уперше за п’ять останніх років у вирішальному поєдинку фіналу футзального Чемпіонату Рівненської області серед збірних команд міст та районів опонентом представників обласного центру не стали костопільчани.

Нагадаємо, у 2014-му та 2016-2017 роках збірна міста Рівне обігрувала Костопільський район, а в 2015 році найсильнішою футзальною командою області зуміли стати костопільчани. Цього разу дві найсильніші за рейтингом команди перед жеребкуванням розвели по різним групам. Але якщо рівняни у матчах проти Здолбунівського та Володимирецького районів проблем не мали, обігравши їх з результатами 7:2 та 3:0, то збірна Костопільщини після перемоги над Острозьким районом 5:2 поступилася представникам Вараша 3:4. В результаті, останнім залишалося лише обігрувати острожан, аби потрапити до фіналу. Це команді з міста атомників зробити вдалося з рахунком 4:2.

Таким чином, збірна Костопільщини вимушено зіграла у матчі за бронзові нагороди, де її суперником стали земляки попередніх кривдників. Футболісти з Володимирця завдяки мінімальній перемозі 2:1 над здолбунівчанами пробилися до малого фіналу. А вже там з таким же результатом здолали більш іменитіших суперників із Костополя. Уперше за п’ять останніх років збірна Костопільського району залишилася без нагород Чемпіонату, тоді як Володимирецький район повторив своє досягнення аж 2012 року.

По справжньому бойовим та насиченим на події вийшов фінальний поєдинок Чемпіонату області. На відміну від попередніх чотирьох фіналів, коли тричі одна з команд перемагала з рахунком 1:0, а ще раз фіксувався нічийний рахунок 1:1, цього разу глядачі побачили цілу зливу м’ячів.

Рівняни, котрі відіграли весь турнір лише з однією заміною, зуміли забити переможний м’яч за лічені секунди до фінальної сирени, використавши при цьому п’ятого польового гравця – остаточний результат зустрічі 5:4. А цьогорічна перемога збірної міста Рівне в Чемпіонатах області стала для команди сьомою за останні десять сезонів, натомість збірна міста Вараша покращила свої попередні “бронзові” досягнення, вперше ставши срібним призером подібних змагань.

 

ФК "Агат"

0
Спорт # Рівне # футзал Рівне # Чемпіонат Рівненщини
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі