Рівненські гімнастки привезли 53 медалі львівсього турніру "Динаміка 2018"

Рівненські гімнастки привезли 53 медалі львівсього турніру
0
  • Рівненські гімнастки привезли 53 медалі львівсього турніру "Динаміка 2018"
  • Рівненські гімнастки привезли 53 медалі львівсього турніру "Динаміка 2018"
  • Рівненські гімнастки привезли 53 медалі львівсього турніру "Динаміка 2018"

Вихідними рівненські гімнастки СК "Золота осінь" змагалися у Львові на традиційному турнірі "Динаміка-2018". Змагання є відкритою першістю КДЮСШ "Здоров'я".

Наші спортсменки показали дуже хороший результат. За підсумками, у багатоборстві, найпрестижнішій категорії, наші спортсменки здобули 53 медалі. Окремо є ще досягнення за видами спортивних снарядів. Тож, можна сміло сказати, що представниці СК "Золота осінь" точно привезли додому більше сотні медалей.

Змагалися у Львові спортсменки із рівненського, костопільського та дубенського відділень клубу. Також відзначилися на змаганнях і нетішинські представниці "Золотої осені".

- Дуже задоволені результатами. Для багатьох спортсменок це були пробні змагання. де ми показували нові програми. Вже на початку травня ми активно будемо змагатися закордоном. Відточуємо майстерність, виходимо на новий рівень. Хочу подякувати всім дівчатам, які відзмагалися у Львові, - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

Готували спортсменок до змагань Марина Болба, Юлія Руда, Юлія Шепелюк, Дарія Орловська, Ірина Янчук, Валерія Омельчук, Єлизавета Аврамчук.

Вже 1 травня на гімнасток чекає Чемпіонат Рівненщини.

Кілька слів і про найближчі виїзди рівненських гімнасток. Спочатку рівняни відправляться до Польщі вже 3 травня і там боротимуться за медалі. Окрім цього, для Олександри Вихристюк змагання у Львові фактично були останньою репертицією перед змаганнями у Лондоні, на які вона їде вже 4 травня.

Окрім цього, 10-14 травня рівнянки змагатимуться на Чемпіонаті України у Луцьку.

Результати "Багатоборство"

1 місце:

Гундар Маргарита, Рубас Вікторія, Сторожук Софія, Бабійчук Олександра, Горкун Дарина, Бенчук Яна, Леміч Єва, Петрук Ліза, Форсюк Злата, Васильчук Юліана, Туйбова Анна, В'юн Анна, Тарасюк Вероніка, Звонцева Крістіна.

2 місце:

Ковальська Катерина, Герман Анна, Дворжак Кіра, Поліщук Катерина, Двойних Поліна, Цисарук Ліза, Дідич Ангеліна, Намчук Анна, Мельник Богдана, Григорчук Яна

3 місце:

Сидоркевич Софія, Коваленко Олександра, Сасько Софія, Ступницька Соломія, Остапчук Поліна, Прокопчук Поліна, Інжиєвська Альбіна, Губиш Ярослава, Яремчук Аліна, Зон Міла, Шевцова Анна, Коханець Кароліна, Корміліцина Аліса, Чумакевич Віталіна, Лесько Катерина, Баланович Софія, Сень Ксенія, Буряк Софія, Сара Поліна.

0
Спорт # Рівне # художня гімнастика # СК Золота осінь # Марина Болба # Динаміка 2018
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі