Рівненські перукарі створили складні зачіски за 20 хвилин і вибороли перемогу у Чемпіонаті України (ФОТО)

Рівненські перукарі створили складні зачіски за 20 хвилин і вибороли перемогу у Чемпіонаті України (ФОТО)
0
Рівненські перукарі створили складні зачіски за 20 хвилин і вибороли перемогу у Чемпіонаті України (ФОТО)

Ключовою подією цього  року в індустрії краси називають «ХХ ювілейний Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу». Довгоочікувану і впевнену перемогу у напруженій боротьбі кращих представників професії на ньому виборола майстер виробничого навчання Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Перукар (перукар-модельєр Вікторія Рибальченко).

Вікторія не стримує емоцій:

На подібному заході я вдруге. Вперше у конкурсі взяла участь ще у 2013 році. Цьогорічний чемпіонат - це вражаюче дійство величезних масштабів! Впродовж трьох днів свої таланти демонстрували майстри не лише з України, а й Білорусі. Ми мали унікальну нагоду споглядати одночасно таку кількість краси, і це щось неймовірне!

Можливість спробувати свої сили на Всеукраїнському конкурсі Вікторія отримала після перемоги на проміжному етапі Чемпіонату, який проходив у Рівному у 2016 році. За словами майстра, нарешті настав і її час додати «свої штрихи до краси та викинути добрячу порцію адреналіну.

Цікаво, що саме для обраних і заявлених  Вікторією двох номінацій - «Денна зачіска на довгому волоссі (комерційний стиль) ОМС» та «Вечірня зачіска ОМС» учасникам відводилось усього 20 хвилин!  Інші ж номінації дозволяли працювати довше, до 40 хвилин. Саме такі умови передбачила Міжнародна організація перукарів (ОМС). Високі критерії ОМС та жорсткі вимоги до учасників Чемпіонату не дозволяли ні на мить розслабитися. Серед найважливіших показників – чистота роботи, силует, поєднання текстур.

Вікторія Рибальченко зізнається:

Було затрачено багато сил, нервів та праці, але результат того вартий – дві номінації та два перших місця! Особлива подяка моделі, з якою ми перемогли – Марії Мартинюк.

Креативнішою, сильнішою, стильнішою і продуктивнішою журі визнало саме рівненську команду! Далася взнаки серйозна підготовча робота, великий досвід і професійний азарт майстра виробничого навчання Млинівського навчального відділення РЦПТО ДСЗ.

Безперечно, подібні змагання дають потужний поштовх до самоорганізації та  самореалізації, по-справжньому випробовують силу духу майстра та неодмінно надихають на подальший рух.

«Лише за активної життєвої позиції можна бути в курсі прогресивних подій, перебувати у багатогранному світі перукарського мистецтва, творчо розвиватися та професійно зростати. Наші знання та навички важливі у навчанні слухачів РЦПТО - майбутніх перукарів, і такий потужний досвід дозволить разом втілювати у життя сміливі ідеї», - впевнена Вікторія Рибальченко.


0
# Рівне
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі