Рівненські поліцейські побились з нетверезими

Рівненські поліцейські побились з нетверезими
0
  • Рівненські поліцейські побились з нетверезими
  • Рівненські поліцейські побились з нетверезими

Це сталось у неділю, орієнтовно о 22-й годині вечора. Екіпаж патрульних на вулиці Волинської Дивізії на зупинці громадського транспорту помітили невідомих осіб, які щось вигукували та махали руками у бік службового автомобіля. Патрульні розвернулися та під’їхали до цих громадян, оскільки ситуація була незрозуміла і правоохоронці запідозрили, а раптом люди потребують їхньої допомоги. Під час спілкування поліцейські відразу помітили у них явні ознаки алкогольного сп’яніння, до того ж дані громадяни курили цигарки в забороненому законом місці, а саме на зупинці громадського транспорту, на що полісмени зробили їм зауваження.

Після цього, 30- річний рівнянин та 40-річний мешканець Великих Межиріч розпочали виражатися нецензурною лайкою, на що патрульні ще раз роз’яснили відповідальність за їхні вчинки. Однак, зловмисники не відреагували на зауваження належним чином. Патрульні запросили обох чоловіків до Рівненського відділу поліції для встановлення їхніх даних та складання адмінматеріалів.

Однак, вони почали поводити себе все більш агресивно та чинити працівникам поліції супротив. Охоронці порядку декілька разів вголос попередили їх про можливість застосування фізичної сили та спецзасобів, а також надали достатньо часу для виконання законних вимог поліцейських.

Під час застосування спецзасобу кайданок, один з молодиків зірвав нагрудну камеру у поліцейського та намагався заховати її собі в кишеню верхнього одягу, після чого до нього застосували фізичну силу, а саме повалення на землю, та одягнули кайданки.

Під час затримання другого громадянина, який чинив злісну непокору законній вимозі поліцейського, невідомий наніс тілесні ушкодження працівникам поліції та відразу був затриманий із застосуванням фізичної сили та спецзасобу кайданок.

Після затримання агресивних осіб, патрульні викликали додатковий екіпаж поліцейських, карету швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативну групу. Затриманих доставили у медичний заклад для освідування на стан алкогольного сп’яніння та надалі передали у відділок поліції для подальших процесуальних дій.

0
Найцікавіші матеріали
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі
кремль посилює фейки про атаки на ЗАЕС
0
Читати далі
Мінкульт визнав пересувний цирк критично важливим для економіки
0
Читати далі