Рівненські спортсмени поповнили гардероб мера

Рівненські спортсмени поповнили гардероб мера
0
  • Рівненські спортсмени поповнили гардероб мера
  • Рівненські спортсмени поповнили гардероб мера
  • Рівненські спортсмени поповнили гардероб мера

Сьогодні відбулась зустріч міського голови Володимира Хомка з переможцями та призерами XXIII Дефлімпійських ігор і переможцями та призерами чемпіонату Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

Ігри проходили в липні в турецькому місті Самсун. Звідти привезла перемогу Катерина Шепелюк, у своїй ваговій категорії вона посіла I місце з дзюдо, І місце в командних змаганнях і ІІІ місце в програмі ката, а Сергій Фролов повернуся з Туреччини срібним призером XXIII літніх дефлімпійських ігор з футболу.

Чемпіонат з дзюдо проходив в період 1 по 7 серпня 2017 року у Великобританії. Маємо такі нагороди: тендітна Юлія Галінська у ваговій категорії до 48 кг посіла І місце, Давид Хорава та та Олександр Косінов у своїх вагових категоріях також посіли І місця. Олександр Назаренко та Сергій Котенко привезли бронзові перемоги.

"Радий, що місто Рівне так показало себе всьому світу. Мені приємно не лише через те, що я мер, і тоді коли я, наприклад, піду на пенсію кожна позитивна новина викликатимиме радість", - говорить Володимир Хомко. Передбачені кошти, в сумі майже півмільйона гривень переможцям та їх тренерам виплатять в жовтні. Також за словами міського голови, кошти виділяються на всі спортивні школи, зокрема на 4 ДЮСШ і будуть виділятись на вдосконалення спортивних майданчиків по всьому місту.

В честь подяки наші спортсеми подарували меру спортивну футболку, а Заслужений тренер України Михайло Романкевич привіз з Туреччини бейсболку, яка поповнить колекцію п. Володимира .

 

0
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі