Рівненські водії VS пасажири: хто гірший?

Рівненські водії VS пасажири: хто гірший?
0
Рівненські водії VS пасажири: хто гірший?

У мережі розпочалась негласна суперечка, хто "бидло": водії чи пасажири, яка підкріплюється постами від одних та других у різних групах.

У спільноті Типове Рівне невідомий рівнянин, пасажир тролейбусу написав про своє обурення станом тролейбусів:

Я-Рівне!!! І проти такого ставлення до рівнянь!!!Просто жесть !!!! Так прям душа і кричить від безлюдного ставлення до своїх жителів керівників і головуючих нашого міста. Кричу у весь голос!!! Хто там у нас відповідальний за стан громадського транспорту - ЗА ЩО ??? я особисто плачу великі податки і куди скажіть??? В які бюджети??? Прекрасний маршрут, яким люблю добиратися додому - привів мене останній раз в шок. Я такого і більшість мешканців Рівного не заслуговуємо.Ми ж не скотина якась, щоб отримувати такі умови. Депутати Рівного дайте коментарі- не маю розуміння- ремонтуйте, знімайте такий транспорт, списуйте(((

  

 

У спільноті "Я паркуюсь як мудак" водій маршрутного таксі Сергій Андріюк висловив свою думку щодо чистоти салону та його обов'язків його прибирати (пряма мова автора):

"Можливо трохи не в тему , але шановне панство ви гоните на маршрутників, то подивіться що залишається від вас в кінці дня , враховуючи те що я за день ще підмітаю мінімум 2 рази, а ще буває що розливають спиртне по салону разом з закускою, обригують ,особливо літом ,буває що всцикаються навіть всираються, про те що трощать салон я взагалі, мовчу порвані та пописані сидюшки це в порядку речей ,а ще й треба щось зтрощити. То ви скажіть про який нормальний транспорт може бути мова, хтось скаже що це моя робота ,відповім зразу що ні , моя робота возити людей а не прибирати за свиньми, не хочу нікого образити але подивіться на свою роботу!!!"

  

0
# Рівне
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі