Рівненський чиновник пропонує скинутись на план

Рівненський чиновник пропонує скинутись на план
0
Рівненський чиновник пропонує скинутись на план

Після Революції Гідності дедалі частіше люди беруться  самі вирішувати нагальні проблеми, замість чекати допомоги чиновників. Так вдягали і годували армію після початку війни. Так збирали на лікування хворим дітям. Там вирішували якісь важливі для будинку чи двору питання. Та схоже цей метод беруть на озброєння й чиновники.

Так нещодавно керівник відділу культури Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко закликав рівнян вирішити питання створення історико-архітектурного опорного плану міста. Його розробка потребує коштів. Максименко пропонує зібрати необхідну суму разом.

«Виготовлення історико-архітектурного опорного плану міста Рівне зайшло у глухий кут. Цей план надзвичайно потрібен місту якнайшвидше, через постійну хаотичну і нерегульовану забудову історичного центру Рівного. Ми, небайдужі громадські активісти міста, закликаємо усіх патріотів та меценатів, підприємців відгукнутися на наш заклик. Звертаємося до вас перерахувати можливу посильну допомогу для оплати послуг “Інституту геоінформаційних технологій” м. Львова, який завершить роботу інституту «Західпроектреставрація» та переведе у потрібний цифровий формат проектні матеріали для того, аби місто Рівне отримало історико-архітектурний опорний план в найкоротші терміни. Нам потрібно зібрати приблизно 40 тисяч гривень за 14 днів. Наші реквізити: ЗГРУ КБ “Приватбанк”, розділ - платіж по Україні, р/р 26004053707209, МФО 325321, ЄДРОУ 2961508878 (рахунок буде активований до кінця дня), на ім’я Ямелинець Андрій Степанович (керівник “Інституту геоінформаційних технологій” м.Львова), призначення платежу - за геоінформаційні послуги*. Також звертаємося до інституту «Західпроектреставрація» з проханням негайного підписання технічного завдання та договору на виготовлення опорного плану, який надісланий вам управлінням архітектури та містобудування Рівненського міськвиконкому. Окрім того, в час тотального беззаконня та зухвалості певної частини рівненської «еліти» звертаємось до тих підприємців та меценатів, які прагнуть жити відповідно до букви Закону. Час на об’єднання прийшов. Ми започатковуємо новий громадський рух у місті – «Коли останній бій за Рівне – КОБЗАР». Час вимірювати патріотизм не словами, а справами! Час любити своє місто не до хрипоти в горлі, а до глибини власної кишені!» – написав Тарас Максименко на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Також чиновник додав, що відозва підписана Олександром Ковальчуком та Тарасом Максименком 27 липня і надіслана до наукового керівника інституту «Західпроектреставрація» Лідії Горницької. І пообіцяв, що звіти з прінтскрінами про надходження коштів будуть оприлюднюватися по мірі надходження. А звіт про їх використання (договір та акти виконання робіт) будуть оприлюднені незабаром через “Фейсбук”.

 

0
Наука і технології
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі