Рівненський «Кардинал» везе перемогу з Одеси

Рівненський «Кардинал» везе перемогу з Одеси
0
Рівненський «Кардинал» везе перемогу з Одеси

Забивши по м’ячу у ворота суперників у кожному з таймів, команда Станіслава Гончаренка здобула в Одесі свою четверту перемогу у нинішньому чемпіонаті Favbet Екстра-ліги.

У попередньому турі чемпіонату обидві команди пропустили по шість м’ячів у власні ворота. Одесити з рахунком – 1:6 поступилися в Житомирі «ІнБеву». А рівняни вдома програли столичному «ХІТу» – 2:6. «Епіцентр К Авангард», до того ж, у нинішньому сезоні поки взагалі не знав смаку перемог. Тому, мотивації обом командам вистачало сповна.

Звітну гру наша команда розпочала без Андрія Ардашнікова, який взагалі не поїхав до Одеси, та без Ігоря Салтанова, який залишився на лаві запасних. Натомість, більше ігрового часу отримали на майданчику Сергій Кравчук, Павло Концеба та Владислав Корнєв.

Після загалом рівного початку протистояння рівняни поступово захопили ігрову перевагу, що втілилося у забитий гол у середині першого тайму. Класну діагональну передачу через увесь майданчик виконав Анатолій Мілінький, а Роман Горпинич її прекравно реалізував, у ближньому бою перегравши голкіпера одеситів – 0:1.

Здобувши ще й результативну перевагу, рівняни грали за рахунком, спокійно чекаючи на нову помилку суперника в обороні. Свого шансу підопічні Станіслава Гончаренка дочекалися у середині другої половини гри. Павло Концеба «обікрав» Андрія Теряєва і забив другий гол у ворота «Епіцентра К Авангарда». Для Павла цей м’яч став першим після тривалого процесу відновлення після важкої травми.

Пропустивши двічі, господарі перейшли на гру з п’ятим польовим. Втім, якогось зиску із чисельної переваги на майданчику «Епіцентр К Авангард» витиснути не зумів. Таким чином одесити продовжили свою невтішну безвиграшну серію у чемпіонаті. А «Кардинал-Рівне» – зумів вперше у сезоні не пропустити і закріпився на четвертій позиції у турнірній таблиці Favbet Екстра-ліги. Гру наступного туру підопічні Станіслава Гончаренка проведуть 17-го листопада у Рівному проти івано-франківського «Урагана».

 

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне».

 

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі