Рівненський "Кардинал" вирвав перемогу в Одесі

Рівненський
0
Рівненський "Кардинал" вирвав перемогу в Одесі

У драматичному матчі «Кардинал-Рівне» в Одесі вириває перемогу в місцевого «Епіцентра К Авангарда». У чемпіонаті Екстра-ліги наша команда продовжує переможну серію.

У минулому сезоні «Епіцентр К Авангард» став доволі незручним суперником для рівненського «Кардинала». Якщо у чемпіонаті Екстра-ліги рівняни жодних проблем із суперником не мали – 5:1 вдома та 3:1 – на виїзді. То у Кубку України «будівельники» чимало попсували нерви «Кардиналу», який пройшов долі лише за рахунок більшої кількості м’ячів, забитих на виїзді: 1:1 у Рівному та 6:6 – в Одесі.

Продовжилися проблеми з «Епіцентром» і вже в оновленого рівненського клубу. Під керівництвом Станіслава Гончаренка «Кардинал-Рівне» двічі зіграв унічию з «Епіцентром» влітку на передсезонному турнірі в Одесі. Обидва рази – з рахунком – 1:1. У другому з цих матчів, за бронзові медалі Кубка Водяна, рівняни обіграли суперників у серії пенальті.

Зважаючи на обставини, перед звітним матчем у гостей не могло бути жодної недооцінки можливостей одеського клубу. Тим паче, «Епіцентр К Авангард» вже здивував усіх у стартовому турі Кубка ліги. Обігравши «Титан» і «Сокіл», одесити очолили свою групу з максимальним очковим багажем.

Серйозність свого настрою підопічні Станіслава Гончаренка продемонстрували одеській публіці вже на старті матчу. Упродовж однієї хвилини у ворота господарів м’яч влітав двічі. Обидва рази асистентом виступив Володимир Поночовний. Спершу його передачу замкнув Іван Іванюк, а потім – Ігор Салтанов.

Ще у першому таймі обоє могли оформити дублі. Іванюк, опинившись тет-а-тет із Зеленчуком, пробив у воротаря. А Салтанову – не вистачило влучності.

Натомість, забив Віктор Кравцов. Він сам протаранив оборону суперника і точно та сильно пробив без шансів для голкіпера одеситів. Це – 0:3.

Єдиний до перерви гольовий момент в «Епіцентра» мів Теряєв. М’яч після його пострілу з льоту пролетів зовсім поряд зі стійкою воріт Олександра Сіріцького.

Після перерви вже господарі заграли значно агресивніше. Втім, тривалий час жодної серйозної небезпеки воротам нашої команди атаки одеситів не несли. Аж до 31-ї хвилини. Спершу рівняни «забули» Костянтина Бондаренка, який свій шанс використав і пробив у проти хід Олександру Сіріцькому – 1:3. А ще за півхвилини Роман Сандул після розіграшу кутового пробив метрів з дванадцяти, що стало несподіванкою для нашого голкіпера - 2:3.

Ще за чотири хвилини господарі завершили свій камбек. Це Дрозд втік від опіки і пробив повз Олександра Сіріцького – 3:3.

Гра складалася для рівнян дуже непросто. Але у вирішальну мить хлопці Станіслава Гончаренка зуміли зібратися і вирвати перемогу на морально-вольових. Володимир Поночовний продемонстрував індивідуальну майстерність, розібрався із трьома суперниками і пробив точно у верхній кут воріт! 3:4!

Господарі завершували матч із п’ятим польовим, але вдруге відігратися не зуміли. «Кардинал-Рівне» здобуває другу поспіль перемогу у чемпіонаті і готується до першого у сезоні домашнього матчу! Шостого жовтня у Рівному проти «Урагана».

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»

0
Спорт # Екстра ліга # Одеса # Епіцентр # МФК Кардинал
Читайте також
1163
"Кардинал-Рівне" дізнається першого суперника в сезоні 19 серпня
За тиждень, 19 серпня, у столичному Будинку футболу пройдуть загальні збори за участі представників Асоціації футзалу України та клубів Екстра-ліги.
1
Читати далі
1350
Статистика виступів "Кардинал-Рівне" у сезоні Екстра-ліги
Чемпіонат футзальної Екстра-ліги у сезоні 2018-2019 “Кардинал-Рівне” завершив на п’ятій підсумковій позиції.
1
Читати далі
1386
"Кардинал-Рівне" переміг в останній домашній грі сезону
У заключній домашній грі сезону “Кардинал-Рівне” порадував своїх уболівальників вольовою перемогою над принциповим суперником – львівською “Енергією”. Три очки рівнянам приніс точний удар Віктора Кравцова, для якого цей гол став 9-м у чемпіонаті.
1
Читати далі
1456
"Кардинал-Рівне" з боєм програв "Урагану"
У нинішньому сезоні матчі “Кардинала-Рівне” та “Урагана” – радують вболівальників результативністю.
1
Читати далі
1227
"Кардинал-Рівне" знову зіграв з "ХІТтом" внічию
“Кардинал-Рівне” звів унічию другий поспіль матч у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги. Після виїзної нічиєї у Львові рівняни зіграли внічию у домашньому поєдинку проти “ХІТа”.
0
Читати далі
1386
Завтра "Кардинал-Рівне" на виїзді зійдеться із львівською "Енергією" (ТРАНСЛЯЦІЯ)
У п'ятницю, 26 квітня, львівська “Енергія” прийматиме “Кардинал-Рівне” у рамках 3 туру другого етапу Екстра-ліги. Поєдинок у Палаці спорту “Галичина” розпочнеться о 13:00.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі