Рівненський "Кардинал" завершив сезон поразкою

Рівненський
0
Рівненський "Кардинал" завершив сезон поразкою

Програвши «Титану» із Покровського і другий домашній матч – 0:4, «Кардинал-Рівне» поступився супернику і у серії загалом – 1:3. Сезон 2017-2018 для рівнян завершився вже у березні.

Четвертий поєдинок серії перетворився для нашої команди на черговий матч сезону. Поразка – означала припинення боротьби у серії плей-офф. Подивитися на гру приїхав президент Асоціації футзалу України. А також – вихованець рівненського футзалу та гравець польського «Рекорда» Олександр Бондар, який традиційно буває у Рівному під час Великодньої паузи у чемпіонаті Екстракляси. З трибуни спостерігав за грою і Богдан Новак, який зустріч пропускав через перебір карток.

Перший небезпечний момент створили гості. В’ячеслав Кожемяка хитнув Сергія Піддубного і пробив у ближній кут. Врятував Юрій Свинарчук.

Господарі відповіли контратакою, яку мав завершувати Михайло Волянюк, втім завершальна передача Сергія Піддубного вийшла вкрай невдалою – у спину партнеру.

Згодом свою «гармату», як і вчора, розрядив Олег Єрьомін – м’яч пролетів поряд зі стійкою. А біля протилежних воріт Артем Фаренюк у дотик п’ятою замикав простріл Валерія Власовича – мимо.

Ще по моменту команди створили під завісу тайму. Після удару Артема Фаренюка «Титан» врятувала стійка. А Юрій Свинарчук виручив після того, як опинився віч-на-віч із Павлом Пічкуровим…

Гра знову йшла до першої помилки. І помилилися знову рівняни. Невдалий аут на чужій половині майданчика завершився обрізкою, В’ячеслав Кожемяка втік на рандеву із Юрієм Свинарчуком і відкрив рахунок.

Ще до перерви Михайло Волянюк ще раз струсонус каркас воріт гостей ударом в стійку, а одразу після відпочинку господарі дуже швидко пропустили вдруге.

Павло Концеба та Валерій Власович спершу дали пробити з центра майданчика Павлу Пічкурову. Юрій Свинарчу відбив удар просто перед собою, а Владислав Ященко  - був першим на добиванні.

Пропущений гол став нокдауном для рівнян. Минуло ще одинадцять хвилин і гості забили втретє. Максим Мануйленко на фланзі програв боротьбу Владиславу Ященку, а той віддав у центр на абсолютно вільного Боргуна. Оресту забивати заважав лише Юрій Свинарчук, але і він був безсилим.

Шанс забити гол престижу господарі отримали, коли покровці заробили шостий у другому таймі гол. Але Максим Мануйленко не зумів реалізувати дабл-пенальті – стійка.

У нокаут же рівнян послав гол Анатолія Мілінького. Підхопивши м’яча у центрі майданчика, він обіграв усіх суперників, включно з голкіпером, і забивав вже у порожні ворота – 0:4.

«Кардинал-Рівне» - знову завершує сезон у березні. А «Титан» у півфінальній серії плей-офф зіграє із херсонським «Продексімом».

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне» 

0
Спорт # Екстра ліга # МФК Кардинал
Читайте також
1163
"Кардинал-Рівне" дізнається першого суперника в сезоні 19 серпня
За тиждень, 19 серпня, у столичному Будинку футболу пройдуть загальні збори за участі представників Асоціації футзалу України та клубів Екстра-ліги.
1
Читати далі
1350
Статистика виступів "Кардинал-Рівне" у сезоні Екстра-ліги
Чемпіонат футзальної Екстра-ліги у сезоні 2018-2019 “Кардинал-Рівне” завершив на п’ятій підсумковій позиції.
1
Читати далі
1386
"Кардинал-Рівне" переміг в останній домашній грі сезону
У заключній домашній грі сезону “Кардинал-Рівне” порадував своїх уболівальників вольовою перемогою над принциповим суперником – львівською “Енергією”. Три очки рівнянам приніс точний удар Віктора Кравцова, для якого цей гол став 9-м у чемпіонаті.
1
Читати далі
1456
"Кардинал-Рівне" з боєм програв "Урагану"
У нинішньому сезоні матчі “Кардинала-Рівне” та “Урагана” – радують вболівальників результативністю.
1
Читати далі
1227
"Кардинал-Рівне" знову зіграв з "ХІТтом" внічию
“Кардинал-Рівне” звів унічию другий поспіль матч у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги. Після виїзної нічиєї у Львові рівняни зіграли внічию у домашньому поєдинку проти “ХІТа”.
0
Читати далі
1386
Завтра "Кардинал-Рівне" на виїзді зійдеться із львівською "Енергією" (ТРАНСЛЯЦІЯ)
У п'ятницю, 26 квітня, львівська “Енергія” прийматиме “Кардинал-Рівне” у рамках 3 туру другого етапу Екстра-ліги. Поєдинок у Палаці спорту “Галичина” розпочнеться о 13:00.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі