Рівненський "Кардинал" зазнав поразки у Покровському

Рівненський
0
Рівненський "Кардинал" зазнав поразки у Покровському

Двома автоголами та поразкою завершився для рівнян візит на Дніпропетровщину. У Покровському «Кардинал-Рівне»поступився «Титану».

 

Матч у Покровському для рівнян був дуже важливим у плані боротьби на другому етапі чемпіонату Екстра-ліги. Обидві команди точно зіграють у топ-шістці. Тому три очки у звітній грі стали б хорошим подарунком для обох суперників.

Гості краще розпочали матч і відкрили рахунок. У швидкій контратаці Максим Мануйленко елегантним пасом вивів тет-а-тет із Мельником Віктора Кравцова і той не схибив – 0:1.

Команда Станіслава Гончаренка контролювала гру до середини тайму. Коли м’яч після дальнього удару Павла Пічкурова рикошетом від Романа Горпинича влетів у сітку воріт Ярослава Морикишки. У протоколі гри цей м’яч арбітри у підсумку записали на Павла Пічкурова.

Після цього ігрова ініціатива перейшла до господарів. До перерви дві нагоди вивести свою команду вперед втратив Кожемяка.

Втім, одразу після перерви покровці забили вдруге. Передачу через увесь майданчик ударом в дотик завершив Калуков. А ще за п’ять хвилин Ігор Салтанов зрізав у власні ворота простріл Лінника – 3:1.

«Кардинал-Рівне» спробував відігратися. Але зумів лише скоротити відставання у рахунку. Точним ударом відзначився Володимир Поночовний. 3:2. Безвиграшна серія рівнян у сезоні сягнула дев’яти поспіль матчів. Востаннє наша команда перемагала рівно три місяці тому – 10-го листопада.

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”

0
Спорт # МФК Кардинал # футзал новини # Екстра ліга футзал
Читайте також
1456
"Кардинал-Рівне" з боєм програв "Урагану"
У нинішньому сезоні матчі “Кардинала-Рівне” та “Урагана” – радують вболівальників результативністю.
1
Читати далі
1386
Завтра "Кардинал-Рівне" на виїзді зійдеться із львівською "Енергією" (ТРАНСЛЯЦІЯ)
У п'ятницю, 26 квітня, львівська “Енергія” прийматиме “Кардинал-Рівне” у рамках 3 туру другого етапу Екстра-ліги. Поєдинок у Палаці спорту “Галичина” розпочнеться о 13:00.
0
Читати далі
1731
"Кардинал-Рівне" розгромили в домашньому матчі
У другому поспіль матчі фінальної частини чемпіонату футзальної Екстра-ліги “Кардинал-Рівне” пропускає сім м’ячів у власні ворота. Після фіаско в Івано-Франківську команда вдома поступається “Продексіму”.
0
Читати далі
1906
"Кардинал-Рівне" розгромили в Івано-Франківську
Ураган і Кардинал закривали програму першого туру фінального раунду Екстра-ліги, який вийшов максимально результативним. ХІТ встиг розгромити Титан з рахунком 6:1, а Продексім забив 10 (!) «сухих» голів у ворота Енергії – 10:0!
0
Читати далі
1815
ФУТЗАЛ. Екстра-ліга. “Кардинал-Рівне” – “Ураган”. Початок трансляції о 16.00
Фінальний етап чемпіонату Екстра-ліги “Кардинал-Рівне” розпочне в Івано-Франківську шостого квітня. А найближчий домашній матч наша команда проведе 20-го квітня, коли підопічні Станіслава Гончаренка зіграють з “Продексімом”.
0
Читати далі
1592
Костопільчанки - чемпіони Рівненщини з футзалу (ФОТО)
Минулого тижня у Костопільському обласному ліцеї-інтернаті фізичної культури і спорту відбувся чемпіонат Рівненської області з футзалу 2019 р. серед дівчат U-14 і молодше.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі