Рівненський підпалювач автомобілів Пустинський проситься із СІЗО до дому

Рівненський підпалювач автомобілів Пустинський проситься із СІЗО до дому
0
Рівненський підпалювач автомобілів Пустинський проситься із СІЗО до дому

Сьогодні, Рівненський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу відомого у Рівному підпалювача машин Віктора Пустинського, який просить відпустити його під домашній арешт.

Нагадаємо, Віктора Пустинького, більш відомого у Рівному на прізвисько «Пустий» звинувачують у підпалі більше десяти автомобілів. Окрім того, під час обшуків у його складських приміщеннях на вулиці Курчатова, поліцейські виявили та вилучили цілий арсенал зброї та боєприпасів, а це понад 10200 одиниць. Також, знайшли зошит у якому записані прізвища відомих у Рівному посадовців та представників бізнесу, яких «замовили». І Пустинський повинен був виконати це замовлення.


Читайте також: Рівненський міський суд замінували (ВІДЕО)

Віктор Пустинський на камеру зізнався, що справді автомобілі підпалював, але за його словами, таким чином він карає нечесних та поганих людей. Варто зазначити, що його підозрюють і  в обстрілі будинку голови Рівненського міського суду Петра Денисюка.

Місяць тому «Пустому» обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у СІЗО, проте за кілька днів потому чоловік потрапив до лікарні із відкритим переломом ноги та руки. В СІЗО повідомили, що він впав із другого ярусу ліжка, але із власних джерел нам стало відомо, що його побили співкамерники за «довгий» язик. Віктор Пустинський раніше у суді заявляв, що у ході розгляду його судової справи, має намір розповісти про усі подробиці співпраці криміналітету із суддями, прокурорами та поліцейськими: хто, кому, скільки та за що платить.

Читайте також: «Пустой» відмовився говорити у суді, доки в залі є прокурор, пов’язаний з кримінальними оборудками у місті (ВІДЕО)

Адвокати Пустинького  просять обрати йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту або ж, як альтернативу – заставу, оскільки вважають, що перебування у СІЗО загрожує його життю. Прокурор та слідчий запевняють, що прийняли усі міри але забезпечити безпеку Пустинському, оскільки перевели його в ізолятор тимчасового тримання Рівненського відділу поліції.

Колегія суддів заслухавши сторони, рішення першої інстанції зал лишила без змін. Відтак Віктор Пустинський буде під вартою.

0
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі