Рівненський спідвеїст другий в Угорщині

Рівненський спідвеїст другий в Угорщині
0
Рівненський спідвеїст другий в Угорщині

Вчора, 12 жовтня в угорському Надьхалаші пройшов спідвейний індивідуальний турнір за сіткою серії Гран-Прі "Florexim Kupa" за участю рівнян Марка Левішина, Станіслава Мельничука, Віталія Лисака та червоноградця Андрія Кобріна. Про це пише очільник "Клубу вболівальників рівненського спідвею" Сергій Головня.

Суперниками наших гаревиків стали зірки європейського спідвею Якуб Ямруг, Станіслав Бужа, Ларс Скупіень та екс-рівнянин Віктор Трофімов мол. (усі Польща), Юріца Павліч (Хорватія), Денис Гізатуллін (Росія), Норберт Магоші та Роланд Ковач (усі Угорщина), а також Мікаель Хартель та Маріуш Хіллебрандт (усі Німеччина).
Для усіх без винятку спортсменів, окрім Юріци Павліча змагання проходили з перемінним успіхом. У заїздах перемагали представники різних країн, а дехто зазнав і важких падінь. Травму руки отримав срібний призер цьогорічного Золотого Шолому Польщі Якуб Ямруг, по одному мотоциклу, внаслідок падінь, втратили Ларс Скупіень та Віктор Трофімов мол. По завершенні 20-ти заїздів до півфіналів пробилася трійка українців, - Мельничук, Кобрін та Левішин, а до Великого фіналу зуміли пробитися Юріца Павліч, Марко Левішин, Станіслав Мельничук та Віктор Трофімов мол. Кобрін припинив боротьбу.

У фінальній суперечці не було сильних на лідера хорватського спідвею Юріцу Павліча, який із комплектом очок в основній серії та перемогами у півфіналі та фіналі став беззаперечним володарем "Florexim Kupa". Друге місце у фіналі виборов Марко Левішин, 2 кола обороняючись від атак Віктора Трофімова мол., а потім протягом 2-х кіл намагаючись наздогнати Юріцу. Трофімов мол. 3-й, Мельничук - поза подіумом (найкраща гонка для Станіслава за осінній період виступів).
У підсумку маємо чудовий виступ рівнян, - 2-е та 4-е місце Левішина та Мельничука, лишень Віталію Лисаку потрібно якомога швидше відновити кондиції, втрачені через травму ноги, а також півфінал Кобріна.

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі