Рівненський «Верес» гратиме без глядачів

Рівненський «Верес» гратиме без глядачів
0
Рівненський «Верес» гратиме без глядачів

Адміністрація ПФЛ своїм листом проінформувала клуби про рішення Виконкому УАФ про деякі обмежувальні заходи на старті весняної частини змагань ПФЛ.

«У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11.03.2020 року «Про запобігагання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», в Україні запроваджується план заходів, що спрямовані на протидію його поширенню, - йдеться у листі. - Зокрема, встановлюється заборона проведення масових зібрань, у яких бере участь понад 200 осіб, спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів. Крім того, органами місцевого самоврядування в деяких областях введені додаткові обмеження на проведення спортивних та інших масових заходів, переміщення великих груп людей.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11.03.2020 року, а також Рішення Виконкому УАФ від 12.03.2020 року у період з 12 березня до 03 квітня 2020 року матчі 20, 21 турів Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Першої ліги та матчі 23, 24 турів Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Другої ліги групи «А» та «Б» проводяться без глядачів. Лише за умови, що загальна чисельність всіх учасників матчу та осіб, задіяних до їх організації та проведення (в тому числі офіційних осіб матчу, офіційних представників команд, учасників матчу), акредитованих представників ЗМІ не перевищуватиме 200 осіб із врахуванням додаткових обмежень, що можуть бути встановлені органами місцевого самоврядування у відповідних адміністративно-територіальних одиницях.

Окрім цього, на цей період вносяться зміни у процедуру перед початком матчу, а саме: не дозволяється залучення дітей для виводу футболістів на футбольне поле", - повідомляється у листі ПФЛ.

Нагадаємо, у рамках 23-го туру "Верес" 22-го березня зіграє вдома проти "Ужгорода". У матчі 24-го туру, 28-го березня, "Верес" повинен зіграти на виїзді із "Оболонню-Бровар-2".

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі