Рівненський "Верес" непросто обіграв "Арсенал"

Рівненський
1
Рівненський "Верес" непросто обіграв "Арсенал"

Створивши за матч не менше десятка гольових моментів, рівненський «Верес» у впертій боротьбі здолав столичний «Арсенал». У другому таймі гри дубль оформив найкращий бомбардир ліги Руслан Степанюк, для якого ці голи стали двадцятим та двадцять першим у чемпіонаті. Про це пише інформаціqна служба рівненського клубу.

Найрезультативніша команда чемпіонату та колектив, який у весняній частині сезону дотепер забив усього один гол – зустрілися у Рівному.

Незважаючи на очевидні проблеми в атаці ,"Арсенал" у другому колі чемпіонату вже встиг роздобути очки у виїзних поєдинках проти «Іллічівця» та "Нафтовика-Укрнафти". Принаймні повторити ті досягнення "каноніри" збиралися і у грі проти "Вереса". Тим паче, рівняни до матчу проти столичного клубу підійшли із кадровими проблемами. Через дискваліфікацію гру пропускали опорний півзахисник Борис Орловський, а також – головний тренер Володимир Мазяр. Досі відновлюються після травм Ігор Сікорський та Василь Білий.

Готував «червоно-чорну» команду до гри Юрій Вірт. Він довірив місце у стартовому складі практично усім тим, хто здобував перемогу над «Інгульцем» у Петровому. Лише замість Сергія Герасимця на поле повернувся Антон Котляр. А Бориса Орловського у центрі поля замінив Євген Морозенко. Саме він міг відкрити рахунок вже в дебюті грі. Голкіпер «Арсенала» витягнув м’яча з-під поперечини після удару Євгена Морозенка головою.

Згодом, Сергій Сітало врятував киян вже після удару Ростислава Волошиновича. А коли і голкіпер був безсилим – за «Арсенал» зіграв каркас воріт. Руслан Степанюк поцілив у поперечину... Гості відповіли супермоментом Павла Федосова. Він опинився тет-а-тет з Олександром Ільющенковим, втім програв дуель воротарю.

Провал в обороні «Вереса» за декілька хвилин повторився вдруге. Олександр Ільющенков шансів врятувати команду практично не мав. Втім, Олексій Майданевич пробив у поперечину воріт. Господарі відповіли не менш гостро. Сергій Сітало відбив м’яч просто перед собою після прострілу справа від Антона Котляра. Першим на добиванні був Дмитро Козьбан, акий метрів з шести пробив над рамкою воріт...

Одразу по перерві знову пробачив рівнян Павло Федосов. Зі зручної позиції він пробив повз ворота. Ще мить – і Олександр Ільющенков у неймовірному стрибку витягнув «мертвий» м’яч після пострілу Джемаля Кизилатеша. Відкрити рахунок у матчі, незважаючи на значно більшу активність на старті другого тайму «канонірів», відкрили рівняни. Євген Морозенко виконав прекрасну передачу поміж двох опонентів на Руслана Степанюка, який пробив точно в кут – 1:0!

Наприкінці матчу Руслан Степанюк міг забивати вдруге. Після передачі Антона Котляра він ефектно пробив з льоту – трошки вище воріт! І все ж, найкращий голеадор чемпіонату своє слово ще сказав. Чергова атака рівнян правим флангом завершилася передачею Антона Котляра на Руслана Степанюка, який не залишив шансів Сергію Сіталу – 2:0! Для нападника цей гол став вже двадцять першим у чемпіонаті. 

Партнер рубрики - Клуб футбольних вболівальників "Вереса"

LuckyFans, вболівальники, НК Верес Рівне, футбол

1
Спорт # Рівне # футбол # НК Верес # Перша ліга
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі