Рівненський "Верес" переміг у Макарові

Рівненський
0
Рівненський "Верес" переміг у Макарові

Завдяки двом м'ячам півзахисника Юрія Соломки "Верес" перемагає у Макарові і продовжує гонку за лідерами Групи "А" Другої ліги.

Рівненський "Верес" волею календаря попередній тур чемпіонату України з футболу у Групі "А" Другої ліги - пропускав. А значить, мав вдвічі більше часу на реабілітацію та підготовку до битви у Макарові. Рівняни обіграли "Поділля" десять днів тому. А "Чайка" - минулої суботи провела непростий матч у Хмельницькому. 

Чотири попередніх матчі за участю "Вереса" та "Чайки" - не були надрезультативними. У попередньому сезоні рівняни двічі обіграли суперників з мінімальним рахунком - 1:0. Третя гра завершилася унічию - 1:1 (але через зайву заміну "Вересу" зарахували технічну поразку). А вже у нинішньому сезоні команда Юрія Вірта вдома також обіграла "Чайку" лише завдяки єдиному голу. Тоді три очки рівнянам приніс Дмитро Ховбоша.

Звітний поєдинок не дуже відрізнявся від згаданих. Принаймні, темпоритмом гри. У першому таймі команди створили по одному по-справжньому небезпечному моменту. Андрій Бартошук, обігравшись із партнером, пробивав низом з лінії штрафного майданчика - цей удар забрав Максим Бабійчук. А Антон Яременко в оточенні двох суперників зумів розвернутися і завдати сильного удару по воротах "Чайки" - господарів врятувала реакція Євгена Шкарбана.

На перерву команди могли піти за нічийного рахунку. Якби не помилка Сергія Шевчука. Гравець "Чайки" незграбно прийняв м'яч після розіграшу гостями штрафного удару і підіграв собі рукою.

Юрій Соломка, який у нинішньому сезоні вже став штатним пенальтистом "Вереса", пенальті не реалізував. Але встиг першим на добивання, коли його удар парирував Євген Шкарбан - 0:1.

Одразу після перерви рівняни мали забивати вдруге. Мар'ян Мисик знову виконав штрафний справа, а Юрій Соломка у дотик головою підрізав м'яча у дальній кут воріт "Чайки" - мимо. 

Юрій Соломка сьогодні був найактивнішим у складі нашої команди. І у середині другого тайму саме він забив закономірний другий гол. Антон Долгий "подарував" м'яча нашому півзахиснику. І Юрій Соломка ударом практично від бокової лінії влучив у дальню дев'ятку воріт Євгена Шкарбана! 0:2 і Юрій Соломка стає претендентом на звання автора голу туру!

За такого розвитку подій гол "Чайки" став дещо несподіваним. Сергій Чеботаєв не встежив за Володимиром Тименком і той головою переправив у сітку воріт подачу Дарди справа - 1:2. Втім, більшого господарям "Верес" не дозволив.

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі