Рівненський "Верес" переміг "Ужгород"

Рівненський
0
Рівненський "Верес" переміг "Ужгород"

Друга футбольна ліга України. 5 тур

ФК «Ужгород» – НК «Верес» (Рівне) – 1:2 (1:1)

Ужгород. Стадіон «Авангард». 24 серпня. 34 градуси тепла. Сонячно.

Початок двобою виявився повністю за господарями. Уже на третій хвилині ужгородці повинні були забивати. Небезпечно здалеку атакував Адріан Пуканич, а на добиванні діяв Сергій Машталір. Максим Бабійчук виручив і вдруге.

На 12 хв. Віктор Масікевич прицільно пробивав метрів із 25-ти – вище. А за хвилину Артем Корольчук не зумів удало розпорядитися м’ячем унаслідок помилки рівнян у захисті.

На 21-ій хв. виник ще один момент. На спробу Владислава Павленка відкрити рахунок воротар рівненців зреагував.

Гості відповіли тільки на 26 хв. У Юрія Соломки в штрафній «Ужгорода» за поганої видимості для «кіпера» «постріл» вийшов несильним (по центру).

А на 39 хв. через помилку в захисті суперника «Верес» відкрив рахунок. Постарався Михайло Шестаков – у Мирослава Лютнянського шансів не було – 0:1. Та на 43 хв. ужгородці гідно відповіли. Чудовим пасом Адріана Пуканича не менш яскраво скористався Сергій Машталір (у штрафній площі рівнян) – 1:1.

Утім «Верес» міг вийти вперед – повз ближню стійку в доданий час прицільно завдавав удару Сергій Петько. І все ж не у ворота… На цьому команди пішли перепочивати.

Другий тайм суперники розпочали в невисокому темпі – спека давалася взнаки. Першими потурбували візаві ужгородці на 47 хв. Удар Адріана Пуканича виявився неточним. А ось на 50 хв. вже було гарячіше. Той же Пуканич у штрафній площі рівнян міг вивести свою команду вперед після хорошого пасу Артема Корольчука, та знову зреагував воротар «Вереса».

На 53 хв. «стандарт» на ворота закарпатців. Хороший навіс із правого флангу, серія відскоків, і вдруге забиває «дев’ятка» народного клубу – Михайло Шестаков – 1:2.

Василю Варзі нічого не лишалося, як спробувати активізувати дії своєї команди за допомогою замін. Та кардинально на співвідношення сил у матчі це не вплинуло, хоч із появою Вадима Ференцика нападні дії ужгородців дещо пожвавішали. Водночас обидва ФК діяли на зустрічних курсах, але спека не дозволяла почуватися вже так бадьоро, як раніше.

Із тих епізодів, які запам’яталися в другому таймі в подальшому, слід виділити спробу Антона Яременка, який неточно пробивав після навісу зі «стандарту» на 76 хв. Був ще невдалий удар Михайла Шестакова по центру метрів із 30-и на 87 хв. та гостре замикання передачі тим же Шестаковим – повз стійку. В ужгородців, попри атаки, справа до серйозного удару не доходила. Отож 2:1 перемога рівненського «Вереса».

 

 

Арбітр – Павло Кисельов (Жмеринка).

Попередження: Юрій Дрозд, 49; Артем Корольчук, 67 – Тарас Пінчук, 73.

Голи: Сергій Машталір, 43 – Михайло Шестаков, 39, 53.

ФК «Ужгород»: Мирослав Лютнянський (1), Олександр Ковчар (22), Станіслав Котьо (24), Кирило Пасічник (5), Стефан Федак (13), Владислав Павленко (Михайло Готра (25), Володимир Дуран (8), Іван Русин (11), Сергій Машталір (77), Юрій Дрозд (44), Віктор Масікевич (38), Адріан Пуканич (15), Артем Корольчук (88).

Запасні: Михайло Готра (25), Володимир Дуран (8), Іван Русин (11), Вадим Ференцик (19), Віктор Ряшко (10), Віталій Міклош (3), Вадим Селещук (4).

Тренер – Василь Варга.

«Верес»: Максим Бабійчук (1), Сергій Чеботаєв (25), Дмитро Ховбоша (3), Сергій Петько (32), Ігор Солдат (4), Валерій Кучеров (29), Євген Морозенко (10), Іван Гребенюк (21), Антон Яременко (22), Юрій Соломка (69), Михайло Шестаков (9).

Запасні: Ігор Фіяло (55), Сергій Лбчак (14), Тарас Пінчук (2), Олександр Дударенко (20), Антон Євдокимов (7), Валерій Сад (8).

Тренер – Юрій Вірт.

 

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі