Рівненський "Верес" поступився на виїзді "Нафтовику-Укрнафті"

Рівненський
0
Рівненський "Верес" поступився на виїзді "Нафтовику-Укрнафті"

Пропустивши два швидкі м’ячі вже у дебюті зустрічі, «Верес» зазнав прикрої поразки в Охтирці. За два тури до завершення чемпіонату Першої ліги, відставання рівнян від чернігівців складає вже шість очок. Про це пише інформаційна служба рівненського клубу.

За всю тридцятирічну історію протистоянь «Нафтовика-Укрнафти» та «Вереса» - наша команда дотепер не вигравала в Охтирці жодного матчу. Більше того, лише одного разу рівняни зуміли зіграти з «нафтовиками» на їхньому полі унічию. Сталося це ще у жовтні 1990-го року. Тоді ж «Верес» забив поки свій останній виїзний гол у ворота «Нафтовика-Укрнафти».

Нині «червоно-чорні» завітали до Охтирки з єдиною метою – здобути три очки і продовжити боротьбу за другу путівку до УПЛ за підсумком сезону (першу – вже забронював маріупольський «Іллічівець»). Завдання рівнян ускладнювалося кадровими втратами. Не поїхав до Охтирки Ростислав Волошинович, який досі заліковує травму. Не міг допомогти команді й Олексій Зозуля, який відбував дискваліфікацію через перебір карток. Останнього на правому фланзі оборони замінив Сергій Петько. Натомість, повернувся до основи Валерій Кучеров, який свою дискваліфікацію відбув у домашній грі проти «Миколаєва».

Вперше із середини квітня (домашнього матчу проти «Гірника-Спорт») зі стартових хвилин у складі рівнян вийшов Ігор Сікорський. Він замінив Дмитра Козьбана, який залишився у запасі. Практично перша атака господарів поля у цьому матчі завершилася взяттям воріт Олександра Ільющенкова. Іван Сондей передачею зі своєї половини поля знайшов Євгена Пасіча. Той виграв забіг в Артура Западні і точно пробив повз воротаря – 1:0.

За декілька хвилин «нафтовики» повторили свій трюк. Іван Сондей знову однією передачею «відрізав» усю оборону нашої команди. Євген Пасіч знову втік від Артура Западні, але цього разу не став бити сам, а віддав передачу на Євгена Лозового. Той витримав паузу і шансів Олександру Ільющенкову не залишив – 2:0…

Навіть двічі забивши, господарі продовжили застосовувати високий пресинг і нашій команді іноді було дуже непросто навіть вийти із власної половини поля. Ближче до середини тайму втретє засмутити нашого воротаря міг Станіслав Передистий. Його діагональний удар низом лише трохи розминувся із стійкою воріт. Аби організувати справді небезпечну відповідь – «Вересу» знадобилося 37 хвилин. Сергій Герасимець передачею від лицевої лінії за спини оборонцям «Нафтовика» знайшов Руслана Степанюка. Той пробивав з лінії штрафного майданчика і цілив у дальній кут – мимо.

Другий тайм розпочався із небезпечного удару головою від Руслана Степанюка після передачі Артура Западні. Господарів у стрибку виручив Валерій Юрчук. Ще мить і найкращий бомбардир чемпіонату не влучив у рамку воріт із шести метрів, пробивши вище після хорошої передачі зліва від Сергія Герасимця. Охтирці відповіли дуже небезпечною контратакою. Іван Сондей по лівому флангу вибіг на побачення із Олександром Ільющенковим, але дуель голкіперу програв. Першим на добиванні був Євген Лозовий – головою він пробив над поперечиною.

Заключні хвилини матчу «Верес» намагався провести в атаці, раз-по-раз наражаючись на контр випади господарів. Після одного з таких Вадим Страшкевич у відчайдушному підкаті в останню мить завадив завдати прицільного удару Євгену Лозовому. У підсумку матч так і завершився із рахунком – 2:0 на користь господарів. «Верес» зазнав шостої поразки у чемпіонаті і відпустив другу у турнірній таблиці "Десну" на відстань вже шести очок.

Партнер рубрики - Клуб футбольних вболівальників "Вереса"

LuckyFans, вболівальники, НК Верес Рівне, футбол

0
Спорт # Рівне # футбол # НК Верес # Перша ліга
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі