Рівненський «Верес» програв «Зорі»: як можна арбітра із Запоріжжя призначати на гру команди, яка сім років базується у Запоріжжі?

Рівненський «Верес» програв «Зорі»: як можна арбітра із Запоріжжя призначати на гру команди, яка сім років базується у Запоріжжі?
0
Рівненський «Верес» програв «Зорі»: як можна арбітра із Запоріжжя призначати на гру команди, яка сім років базується у Запоріжжі?

Рівненський Верес на рівних бився із прем'єрліговою Зорею. Але далі у Кубку крокує команда Віктора Скрипника. 

Матч проти луганської Зорі став третім в історії рівненського Вереса чвертьфіналом Кубка України. Тому переоцінити рівень важливості цієї гри для червоно-чорних важко.

Це розуміли і футболісти, які готувалися до матчу у Туреччині і повернулися до України лише за два дні до гри, і вболівальники, яких до Луцька прибуло близько двох тисяч!

Незважаючи на статус суперника (Зоря лише в неділю обіграла Шахтар), рівняни розпочали доволі переконливо. Гегедош обігрався з Шестаковим і тікав на побачення із Васілем. Захисник Зорі підстрахував голкіпера, в останню мить вибивши м'яча на кутовий.

Зоря відповіла ударом ножицями від Шахаба – над воротами.

Вже за мить рівняни забили. Дахновський увірвався у штрафний майданчик Зорі, а захисник луганчан у боротьбі з нашим хавбеком підіграв собі рукою. Пенальті! Михайло Шестаков ідеально виконав одинадцятиметровий - 1:0!

Втім, у рахунку команда Юрія Вірта вела лише сім хвилин. Після стандарту біля наших воріт першим на добиванні був Дмитро Іванісеня. Це – 1:1.

Пропустивши, Верес не перестав грати у свою гру. Рівняни грамотно відбивалися і дуже гостро контратакували. В одній з таких контратак Гегедош створив ідеальний момент для Дахновського. Але той пробив надто слабко.

Ще два шанси вийти вперед у рахунку Верес втратив перед самою перервою. Спершу Гегедош класно бив на виконання, але влучив у стійку воріт Зорі. А згодом Васіль парирував удар Пасіча з-за меж штрафного майданчика.

Одразу по перерві Верес забив вдруге. Але за мить до цього арбітр зафіксував офсайд. А потім вдруге забила Зоря.

Кочергін пробив метрів з двадцяти і влучив точно в кут – 1:2.

У рівнян був час відігратися. І були шанси. Після класного удару Гегедоша Зорю знову врятував Васіль. А Шестаков, залишившись без опіки, не влучив по м'ячу.

На 77-й хвилині гри Верес залишився у меншості. Арбітр побачив фол останньої надії у боротьбі Панасенка і Шахаба.

Лише після цього раз за разом почали виникати моменти у Зорі. Богдан Когут парирував удар Юрченка зі штрафного. Згодом свій шанс не реалізував Шахаб.

Рівняни билися і вели в рахунку, але далі у Кубку крокує Зоря.

Головний тренер Вереса Юрій Вірт так прокоментував кубкову гру своєї команди проти Зорі:

«Єдине, що розчарувало – результат. По грі – я задоволений діями команди. Тим, як футболісти виконували установку на матч. Ми грали проти дуже сильної команди, яка знаходиться в хорошому ігровому тонусі. Вони провели вже три офіційних гри. Для нас – це перша офіційна гра року. Тому було невелике хвилювання.

Хлопці – молодці. Виконували все, що від них вимагали. Ми ні в чому не поступилися луганській Зорі. Створювали достатньо моментів. От реалізація сьогодні підвела.

Дещо важке було поле. У Туреччині ми готувалися на дещо інших полях. А загалом хочу подякувати усім за гру. Якщо гратимемо так далі – в нас все буде гаразд.

По суддівству. Дійсно. Ми передивилися епізод – судді припустилися результативної помилки з незарахованим голом. Якби ми повели в рахунку – все могло б скластися по-іншому. На такому рівні арбітри УПЛ не повинні отак помилятися. Крім того, як можна арбітра із Запоріжжя призначати на гру команди, яка сім років базується у Запоріжжі?

Зараз команда отримає два вихідних. 6 березня збираємося разом у Винниках, де готуватимемося до гри з Оболонню. 11 березня вирушимо до Києва».

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі