Рівненський "Верес" розійшовся миром із "Іллічівцем" [+ВІДЕО]

Рівненський
0
Рівненський "Верес" розійшовся миром із "Іллічівцем" [+ВІДЕО]

"Верес" завдяки точному удару Руслана Степанюка рятує очко у Маріуполі і відтерміновує вихід "Іллічівця" до УПЛ. Про це пише інформаційна служба рівненського клубу.

Матчем сезону для обох команд стала зустріч «Іллічівця» та «Вереса» у Маріуполі. У разі перемоги над прямим конкурентом команда з берега Азовського моря вже за чотири тури до фінішу чемпіонату могла оформити путівку до УПЛ. Не менш важливим поєдинок був і для гостей. Кожна наступна втрата очок у чемпіонаті в купі із успіхом конкурентів – для «червоно-чорних», які досі борються за підвищення у класі – перетворюється на трагедію.

На другий план у даній ситуації відходило навіть те, що за підсумком цього матчу і незалежно від результату - "Верес" вперше у своїй історії міг завоювати бронзові медалі Першої ліги. І також достроково. Ще один аспект, який підливав масла у вогонь протистояння – гонка бомбардирів між Русланом Степанюком та Русланом Кісілем, яка із заочної у звітній зустрічі перетворилася на очну.

Рівняни розпочали матч у тому ж складі, що вийшов зі стартових хвилин у матчі попереднього туру проти столичної "Оболоні". На лаві запасних Ростислава Волошиновича, який зазнав пошкодження перед матчем, замінив Володимир Дмитренко. Саме "Верес" створив перший небезпечний момент у матчі. Антон Котляр виконав прекрасний сольний прохід лівим флангом і пробивав у ближній кут – Рустам Худжамов зреагував. Розіграш кутового завершував Сергій Борзенко. У дар у нього вийшов невдалим. Господарі відповіли ударом Сергія Яворського після непоганого виконання штрафного удару Костянтином Ярошенком – вище воріт.

У середині тайму свій швидкісний прохід вдруге повторив Антон Котляр. Втім його оточили одразу троє суперників і до удару справа не дійшла. За рівної загалом гри м’яч не часто затримувався у центрі поля. Обидві команди багато та зі смаком атакували, втім ніяк не могли довести справу до завершального удару, або хоча б, до завершальної передачі. Напівмоментів за такої гри дещо більше мали все ж господарі. Олександр Ільющенков двічі рятував "Верес" від реальної небезпеки після розіграшів кутових у виконанні футболістів "Іллічівця".

Щойно розпочався другий тайм – господарі втратили чудовий момент відкрити рахунок. Руслан Фомін, стартувавши зі своєї половини поля, виграв забіг у В’ячеслава Лухтанова, пробив повз Олександра Ільющенкова, втім не влучив у ворота. Після години ігрового часу маріупольці мали ще одну хорошу нагоду забити. Лухтанов у власному штрафному загубив Руслана Кісіля, якому асистував Костянтин Ярошенко. Кісіль до м’яча не дістав, але передачу замикав Руслан Фомін. На щастя для «червоно-чорних» - знову невлучно.

Розв’язка у матчі настала на 79-й хвилині. Олександр Насонов виконав передачу зі штрафного, Сергій Яворський виграв верхову боротьбу і пробив. М’яч, швидше за все, летів не у площину воріт, але удар-передачу від партнера на дальній стійці у боротьбі із Сергієм Борзенком замкнув Сергій Вакуленко – 1:0…

Згодом у матчі сталася ще одна прикрість. Четверту у сезоні жовту картку заробив Валерій Кучеров, який тепер пропустить гру наступного туру проти «Миколаєва». Намагаючись відігратися, Юрій Вірт випустив замість Дмитра Козьбана свіжого Ігоря Сікорського.

Заключні хвилини матчу наша команда провела в атаці і вже у доданий до основного час таки зуміла відігратися. Автор голу у ворота рівнян Сергій Вакуленко відверто відштовхнув у власному штрафному майданчику Руслана Степанюка. Найкращий голеадор Першої ліги пенальті виконав холоднокровно - 1:1!

Рівняни здобувають трудове очко у Маріуполі і відкладають святкування "Іллічівцем" виходу до УПЛ...

Партнер рубрики - Клуб футбольних вболівальників "Вереса"

LuckyFans, вболівальники, НК Верес Рівне, футбол

0
Спорт # Рівне # НК Верес # Перша ліга # Іллічівець
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі