Рівненський "Верес" шукає нових спонсорів - треба 8 мільйонів гривень

Рівненський
1
Рівненський "Верес" шукає нових спонсорів - треба 8 мільйонів гривень

Рівненський «Верес» сезон 2018-2019 розпочне у Другій лізі чемпіонату України з футболу. Нині товариство з обмеженою відповідальністю «Народний футбольний клуб «Верес-Рівне» проходить атестацію в Федерації футболу України для отримання ліцензії. Про це під час зустрічі вболівальників на стадіоні «Авангард» повідомив президент Громадської спілки Народний клуб «Верес-Рівне» Олексій Хахльов.

Участь у зустрічі, яку ініціювали самі вболівальники, взяли близько сотні осіб. Зібрання пройшло у форматі діалогу. Вболівальників цікавила актуальна інформація про стан процесу атестації, нові джерела фінансування клубу після прощання із львівськими спонсорами, а також – де гратиме команда у новому сезоні. На ці та інші запитання упродовж понад двох годин відповідав президент Громадської спілки Народний клуб «Верес-Рівне» Олексій Хахльов.

Новий сезон рівненський «Верес» розпочне у другій лізі чемпіонату України з футболу. Товариство з обмеженою відповідальністю «Народний футбольний клуб «Верес-Рівне», яким керуватиме Євген Донцов, проходить атестацію в Федерації футболу України для отримання необхідної ліцензії.

Команді для участі в чемпіонаті потрібно орієнтовно 7-8 мільйонів гривень. Наразі клуб веде перемовини із можливими спонсорами та шукає нових партнерів. Уже є попередні домовленості із місцевими компаніями «AutoPlus» та «Inter Beton», з якими «Верес» успішно працював раніше.

- Важливі три роки історії відродженого рівненського футбольного клубу пройшли не даремно. Визнаю, у нас далеко все не так ідеально вийшло, як ми планували спочатку. Але у нас є великий успішний досвід спроб та помилок. Ми робимо крок назад, щоб зробити два вперед. Верес продовжує своє існування як Народний Клуб і буде приймати участь в Другій лізі чемпіонату України, - відзначив Олексій Хахльов. 

1
Політика Спорт # НК Верес РІвне
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі