Рівненський "Верес" U-21 здобув першу перемогу

Рівненський
0
Рівненський "Верес" U-21 здобув першу перемогу

Свою першу перемогу у чемпіонаті УПЛ здобула молодіжна команда рівненського "Вереса" U-21. Рівняни на власному полі переграли луганську "Зорю".

Матч молодіжок "Вереса" та "Зорі", що відбувся на рівненському "Авангарді" був цікавий вболівальникам одразу із декількох причин. По-перше, за господарів зі стартових хвилин зіграли гравці основи Богдан Когут і Євген Морозенко. По-друге, дебютував у "Вересі" двадцятирічний іспанець Едгар Капаррос. По-третє, суперником була луганська "Зоря" - доволі потужна команда в усіх вікових категоріях.

Саме гості створили перший небезпечний момент у матчі.Сергій Майборода ударом з-за меж штрафного майданчика перевірив реакцію Богдана Когута. Голкіпер зіграв надійно.

Господарі відповіли дуже неточним ударом з льоту Миколи Гайдучика.

На цьому на тривалий час гострі моменти завершилися. Аж поки Олександр Чуніховський справа не вирізав прекрасну передачу на того ж Миколу Гайдучика. Наш нападник красиво пробивав головою у падінні, але на місці був Данило Хмеловський.

Гості відповіли наприкінці тайму. І вже Кирило Недождій врятував команду, вибивши м`яча із порожніх воріт.

Після перерви значно агресивніше грала саме молодь "Зорі". Вже Дмитро Фастов врятував після діагонального удару у дальній нижній кут воріт від Владислава Ємеця.

Свій козир, щоправда, знайшовся і у "червоно-чорних". Данило Хмеловський дивом перевів на кутовий постріл Євгена Морозенка.

Наприкінці матчу більше у гру знову вступав Дмитро Фастов. Він парирував удар практично впритул від Анатолія Клюса. Згодом удар останнього головою прийшовся лише трохи вище поперечини.

Втім, перемогу зрештою святкували саме рівняни. Дмитро Гаврилюк, який вийшов на заміну, був першим на підборі і точно пробив низом у дальній кут воріт луганчан після затяжної атаки "Вереса" наприкінці матчу - 1:0.

0
Спорт # Рівне # НК Верес # U-21
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі