Рівненський «Верес» здобув чергову перемогу

Рівненський «Верес» здобув чергову перемогу
0
Рівненський «Верес» здобув чергову перемогу

В дуже непростому поєдинку «Верес» обігрує вишгородський «Діназ» і принаймні на добу очолює турнірну таблицю Групи «А» Другої ліги. 

Усі найцікавіші події цієї гри розгорнулися після перерви. Вже на 50-й хвилині гості опинилися у чисельній меншості. Капітан команди Денис Петренко у підкаті ззаду дуже грубо зупинив прохід Валерія Кучерова і отримав своє друге у матчі попередження.  

Майже одразу рівняни не використали чудовий шанс вийти вперед у рахунку. Андрій Волошин не менш грубо прямою ногою врізався у власному штрафному майданчику у Мар'яна Мисика. Той, до речі, так і не зумів повернутися у гру. Але шансом наша команда не скористалася. Юрій Соломка програв дуель голкіперу «Діназа» Олексію Крупниченку.

Тим не менше, гол назрівав. І за десять хвилин до завершення гри арбітр Анастасія Романюк призначила другий пенальті у ворота гостей. Валентин Корєшков зіграв рукою після подачі Валерія Сада від кутового прапорця. Цього разу до м'яча підійшов Михайло Шестаков і не схибив - 1:0.

Ще за чотири хвилини рівнянам допоміг екс-футболіст «Вереса» Володимир Дмитренко. У простій ситуації перед власними воротами він «подарував» м'яча Михайлу Шестакову, який оформив дубль.

Згодом, щоправда, сам Дмитренко відставання «Діназа» у рахунку скоротив, класно виконавши штрафний удар. Але більшого «червоно-чорні» суперникам не дозволили. 

Здобувши перемогу, «Верес» принаймні на добу, до завтрішньої гри «Калуша» і «Полісся», очолив турнірну таблицю Групи «А» Другої ліги.

 

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне) 

 

 

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі