Рівненський "Верес" здобув вдома чергову перемогу

Рівненський
0
Рівненський "Верес" здобув вдома чергову перемогу

Рівненський "Верес" здобув непросту перемогу над вінницькою "Нивою" і скоротив відставання від лідера чемпіонату - тернопільської "Ниви" - до чотирьох пунктів. 

"Верес" - "Нива" - 3:2 (2:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група "А", 15 тур

13 жовтня 2019 року, Млинів, стадіон "Колос"

Арбітр: Олександр Сахно. Асистенти: Богдан Соколовський (Чернігів) та Олег Парасунько (Київ). Четвертий арбітр: Максим Фірсов (Рівне). Спостерігач арбітражу: Руслан Марченко (Чернігів).

"Верес": Бабійчук - Чеботаєв, Ховбоша, Любчак, Солдат, Петько, Кучеров (Євдокимов, 76), Мисик (Пінчук, 90+5), Соломка (Микитин, 75), Шестаков (Гребенюк, 90+1), Яременко (Сад, 74). Запасні: Фіяло, Ющишин, Дударенко.

Головний тренер: Юрій Вірт.

"Нива": Мукомел (Гурідов, 46) - Калітов, Виздрик, Дворовенко, Червінський, Т.Брижчук, Долінський, А.Брижчук (Демченко, 65), Маляренко (Громок, 46), Браславський, Загорулько. Запасні: Когут, Федорук, Попов, Гукасян.

Головний тренер: Коллінз Нгаха.

Голи: Петько (4), Соломка (10), Мисик (57, з пенальті) - Ховбоша (68, автогол), Червінський (84).

Попередження: Чеботаєв (31) - А.Брижчук (33), Долінський (69).

До Млинова вінницька "Нива" приїхала у позитивному настрої. Адже у минулому турі чемпіонату підопічні Коллінза Нгахи перервали п'ятиматчеву безвиграшну серію, обігравши на своєму полі "Поділля". Втім, фаворитом у сьогоднішньому поєдинку все ж був "Верес", який дотепер здобув дві перемоги поспіль і, схоже, остаточно забув про серію вересневих невдач. 

Рівняни просто фантастично розпочали гру. Валерій Кучеров заробив штрафний для своєї команди метрів за двадцять до воріт суперника. До м'яча підійшов Сергій Петько і гарматним ударом не залишив шансів голкіперу "Ниви" - 1:0. 

Гості відповіли ударом Браславського, який парирував Максим Бабійчук. А вже на десятій хвилині рахунок став - 2:0. Юрій Соломка на фланзі в дотик обігрався із Мар'яном Мисиком і низом пробив повз Мукомела.

Ще до перерви Юрій Соломка міг оформити третій у сезоні дубль, але з прекрасної позиції не влучив по м'ячу після прострілу зліва від Михайла Шестакова. 

Відіграти один м'яч могли і гості. Але Загорулько після передачі зліва від кутового прпорця головою пробив над воротами. Перерва.

У перерві Коллінз Нгаха зробив дві заміни. В тому числі, змінив голкіпера. І це допомогло трохи струсонути вінницьку команду. На старті другого тайму хороший момент втратив Загорулько. Його удар головою прийшовся у хрестовину воріт Максима Бабійчука.

Але й "Верес" - мав збільшувати свою перевагу. Передачу Сергія Чеботаєва справа ударом в дотик з напіврозвороту замикав Антон Яременко - повз ворота. І тут же Гурідов парирував класний удар Михайла Шестакова!

Тиск нашої команди знову приніс плоди за півгодини до фінального свистка. Антон Яременко дограв епізод до кінця і заробив пенальті. Одинадцятиметровий чітко реалізував Мар'ян Мисик. І це перший у сезоні гол гравця, який за рівнян виступає за орендним договором із львівським "Рухом".

Впевнено ведучи гру, "Верес" доволі несподівано пропустив у власні ворота. Дмитро Ховбоша відзначився автоголом, невдало перехопивши передачу суперника.

Ще більш загострилася інтрига у грі після того, як гості забили вдруге. Демченко дограв епізод, віддав у центр воротарського майданчика "Вереса", звідки Червінський у боротьбі з Солдатом відправив м'яча у сітку воріт - 3:2...

"Верес" знову перемагає і скорочує відставаннявід лідера чемпіонату, тернопільської "Ниви", до чотирьох очок.

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі