Рівненський злодій виніс з хати ноутбук та гроші

Рівненський злодій виніс з хати ноутбук та гроші
0
Рівненський злодій виніс з хати ноутбук та гроші

26 листопада до Рівненського та Рокитнівського відділень поліції, надійшли  повідомлення про вчинення крадіжок з проникненням у приміщення.

Близько 20 години до поліції повідомила 23-річна жителька Квасилова, що невідомі особи пошкодили вікно, проникли в будинок, звідки викрали ноутбук та гроші в сумі 650 гривень.

Працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції оперативно вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 22-річний рівнянин. Молодик вже встиг здати крадену річ у ломбард. Із вирученими за нього коштами він опинився у розважальному закладі, де його і застали поліцейські.

Рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Ноутбук молодик викупив, адже не встиг витратити усі кошти. Його повернули власнику.

Крім того, оперативники Рокитнівського відділення поліції викрили чоловіків, як скоїли крадіжку з приміщення ремонтної майстерні, яка знаходиться на території лісництва в селі Кам’яне. Невідомі винесли домкрат, два насоси, акумулятор до трактора та дві камери до задніх коліс трактора.

 

Завдяки проведеним слідчим та розшуковим заходам поліцейські виявили місцевого чоловіка, який нічого не підозрюючи, нещодавно купив схожі за описом крадені речі.

Відтак вдалося встановити і самих зловмисників. Ними виявилися 30-ти та 31-річні місцеві жителі. Крадене майно поліцейські вилучили. Після отримання результатів товарознавчої експертизи вирішуватиметься питання про повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні злочину.

Санкція інкримінованої чоловікам частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до шести років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 

0
Кримінал # Рівненщина # крадії # Національна поліція Рівного
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі