Рівненську атомку перевірятиме Паризький центр

Рівненську атомку перевірятиме Паризький центр
0
Рівненську атомку перевірятиме Паризький центр

НАЕК «Енергоатом» приєднається до Паризького центру Всесвітньої асоціації організацій, які експлуатують АЕС (ВАО АЕС) за програмою Партнерські перевірки, яка є однією із найважливіших програм Асоціації.

За ініціативи НАЕК «Енергоатом» під час Генеральної асамблеї ВАО АЕС у Лондоні було підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво між Компанією та Паризьким центром (ПЦ) Асоціації. Документ підписали президент Енергоатома Юрій Недашковський, голова Ради керуючих ВАО АЕС-ПЦ Ервін Фішер та голова Ради керуючих Московського центру (МЦ) ВАО АЕС Ярослав Голубець.

Відповідно до Меморандуму з 2022 року організовувати і проводити партнерські перевірки, а також повторні партнерські перевірки на діючих вітчизняних АЕС буде Паризький центр Асоціації. Наразі їх здійснює ВАО АЕС-МЦ. Партнерські перевірки завжди проводяться за ініціативи приймаючої сторони і спрямовані на досягнення найвищого рівня безпеки та надійності під час експлуатації АЕС світу.

До слова, у 2016 році на Рівненській АЕС відбулась перша в історії ВАО АЕС обмінна партнерська перевірка, яку провели експерти Паризького центру Асоціації. Повторна перевірка відбулася наприкінці жовтня минулого року з метою оцінювання прогресу в областях для покращення, які були визначені попередньо. Реалізація усіх коригуючих заходів значною мірою вплинула на ефективність роботи персоналу і на всі напрямки діяльності РАЕС, де були визначені ці області. Варто також додати, що минулоріч в заходах Асоціації взяли участь 55 працівників Рівненської АЕС, які, у тому числі, поширювали на інших АЕС кращий досвід діяльності власного енергогенеруючого підприємства.
При використанні тексту прес-релізу вказівка його автора чи посилання на джерело інформації (офіційний веб-сайт РАЕС) є обов'язковим: https://www.rnpp.rv.ua/partnerski-perevirki-ukrayinskix-aes-bude-provoditi-parizkij-czentr-vao-aes.html?fbclid=IwAR148O2W1FFtKmAeiJf-44tObVhS-0FvNu5-dhI9LQkPirn1lzwmFWEYHjI

0
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі