Роман Гончаренко приносить «Вересу» перемогу у матчі з «ВПК-Агро»

Роман Гончаренко приносить «Вересу» перемогу у матчі з «ВПК-Агро»
0
Роман Гончаренко приносить «Вересу» перемогу у матчі з «ВПК-Агро»

Завдяки голу Романа Гончаренка за декілька секунд до фінального свистка Верес вириває перемогу над ВПК-Агро. Футбольна драма зі щасливим для рівнян фіналом.

Абсолютний дебютант Першої ліги, ВПК-Агро із Шевченківки, приїхав до Млинова дати справжній бій лідеру чемпіонату. Підтвердити свої амбіції гості спробували вже в дебюті матчу. На першій хвилині підопічні ВПК-Агро виконали два кутових поспіль і змусили понервувати вболівальників народного клубу.

Верес відповів своїм моментом Шеліхов на мить випередив Михайла Сергійчука і ліквідував небезпеку. 

Упродовж наступних п'яти хвилин на ударну позицію виходили Михайло Сергійчук і Микола Гайдучик. Обоє пробили неточно.

На екваторі тайму хороший момент зіпсував Пасіч. Геннадій виконав штрафний удар і м'яч по високій дузі летів точно у дальній верхній кут воріт гостей - знову надійно зіграв Шеліхов!

Ще декілька хвилин - і знову два моменти у Сергійчука. Спершу Михайло виконував технічний удар на точність - на місці голкіпер ВПК-Агро! А потім нападник народного клуби бив вже головою, після навісу Ігоря Солдата справа, м'яч влучив у поперечину!

На старті другого тайму голкіпер ВПК-Агро отримав попередження за затримку часу, чітко окресливши наміри своєї команди зберегти бодай нічию. Втім, господарів такий рахунок ніяк не влаштовував і Верес був змушений додавати обертів в атаці.

У середині другого тайму Шеліхов врятував гостей двічі поспіль в одній атаці. Спершу голкіпер ВПК-Агро парирував непростий удар Віталій Дахновського, а потім - і добивання від Миколи Гайдучика.

Вже в ендшпілі міг забивати Сергій Панасенко. Півзахисник рівнян самотужки розібрався у ситуації і цілив у дальній кут - сантиметри відділили м'яч від рамки воріт.

Ще раз Шеліхов вступив у гру на 80-й хвилині. У неймовірному стрибку він парирував удар Геннадія Пасіча, навіть не побачивши моменту удару. 

Голкіпер ВПК-Агро загалом за гру здійснив більше десятка сейвів і однозначно став героєм своєї команди у цій грі. Але завоювати нічию у Млинові ВПК-Агро не допоміг навіть він. 

На заключній доданій арбітром до часу гри хвилині Віталій Дахновський заробив право на штрафний удар на лінії штрафного майданчика гостей. До м'яча підійшов Роман Гончаренко і виконав ідеальний удар! 1:0. Переможний для Вереса фінал футбольної драми!

Верес продовжив переможну серію. А для Романа Гончаренка цей гол став вже третім у поточному чемпіонаті!

 

0
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі