Роман Курис: “Babyland” - це крок в Європу”

Роман Курис: “Babyland” - це крок в Європу”
1
Роман Курис: “Babyland” - це крок в Європу”

Cоляна кімната, танцювальна зала, пандуси, підйомник, власний фруктовий сад і навіть величезний корабель на дитячому майданчику. Усе це та багато інших цікавинок підготували для вихованців дошкільного навчального закладу, який невдовзі відкриють у житловому комплексі "На Щасливому".Забудовник Роман Курис, який втілив цю казку у життя, розповідає:

-«Babyland» обійшовся недешево. Але, - додає, - мабуть, дешевше, ніж вартував би звичайний державний дошкільний заклад. Хоча не економили ні на чому. Всі матеріали сертифіковані і абсолютно безпечні для дітей. А дешевше адже без тендерів і корупційних схем.

– У часи мого дитинства таких садочків не було. Та й зараз, скажімо, в західному регіоні, мабуть, немає, - продовжує Роман Курис. – Я бував у Європі і бачив, якого рівня там навчальні заклади. Тож у мене з’явилася ідея збудувати щось подібне «На Щасливому». Я вирішив відкрити заклад європейського рівня, втім з ціною, яка була б доступна українцям. Сподіваюся, задум таки вдалося реалізувати. Тож “Babyland” - це крок в Європу.

– Керівництво ж закладом я довірив людині, яка здійснила диво. В той час, коли інші місцеві фахівці розводили руками, логопед Ірина Петрівна навчила мого трирічного сина правильній вимові. Досвід, терпіння, медична, педагогічна та музична освіта, організаторські здібності.

– Що ще потрібно для ідеального директора? Я довірив їй свою дитину, тому не боюся довірити малят нашого житлового комплексу.

Директорка Ірина Петрик-Щокова, яка довго і ретельно підбирала колектив, каже: неабияк хвилюється напередодні відкриття садочка.

-Нарешті ми отримали ліцензію. Тож тепер сміливо можемо заявити: “Babyland” – перший у нашій області приватний ліцензований заклад дошкільної освіти. Розрахований він на 160 малюків. І наша мета - аби кожен з них в Країні дитинства (саме так перекладається його назва – ред.) почувався комфортно.

– Ми підготували все, аби навчання було цікавим, дозвілля - пізнавальним, а харчування - смачним і корисним. Навіть емоційний стан дитини коригуватимемо за допомогою дизайну. Не випадково у закладі переважає зелений колір – він найбільш заспокійливо впливає на малюків.

– Враховуватимуть у нас й індивідуальні потреби кожного вихованця. Хто потребуватиме корекції мовлення або порад кваліфікованого сімейного психолога, зможуть отримати це просто в садочку. Без окремої плати. Є у закладі й своя особлива родзинка – соляна кімната, стилізована під космічний простір. Тут дітлахи зможуть не лише оздоровитися, а й цікаво провести час. Годуватимемо вихованців аж чотири рази на день. І лише корисними і смачними стравами. Адже здорове харчування – один із головних пріоритетів закладу.

– Не забули ми і про діток з особливими потребами. Саме для них створили спеціальну групу і відповідно обладнали приміщення. “Babyland” оснащений пандусом, зручними заїздами, підйомником та вбиральнями для людей з обмеженими фізичними можливостями. Тож при потребі безперешкодно діставатися в заклад зможуть не лише усі вихованці, але й дорослі з особливими потребами.

Одним словом. тут подбали про все. Та ліпше один раз побачити, аніж сто разів почути. Тож запрошуємо вас на відкриття “Babyland”. 
Свято відбудеться в суботу 3-го серпня об 11.00 на подвір’ї закладу за адресою: вул. Чорновола 91х.

Ви зможете тут не лише цікаво провести час та розважити свою малечу, а й взяти участь у розіграші. Переможці отримають унікальну можливість безкоштовно відвідувати садочок протягом трьох місяців.

Тож приходьте і ми відкриємо для ваших дітей чарівний світ “Babyland”!

 

На правах реклами
1
Новини забудовників
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі