"Розминка від чемпіона" триває на Рівненщині

0
"Розминка від чемпіона" триває на Рівненщині

Вже восьмий сезон на Рівненщині триває обласний спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Ініціатива щодо його організації та проведення належить комунальному закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Географія таких поїздок щороку розширюється, аби якомога більше дітей змогли познайомитись та поспілкуватись з провідними спортсменами, дізнатись про їх шлях на спортивний п’єдестал, про особливості тренувань у різних видах спорту.

Цього разу зустріч з одним із найуспішніших спортсменів Рокитнівщини, майстром спорту України з сумо, чемпіоном Європи Назарієм Берташем відбулась у Боровській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Рокитнівського району. Спортсмен розпочав з розповіді про свій вид спорту, особисті досягнення та плани на майбутнє. Після чого настав час для питань і відповідей. Тут школярі розпитували у Назарія про виступи за кордоном, його повсякденне життя і спортивну кар’єру. Теоретичну частину продовжила традиційна розминка і навіть коротке тренування, під час якого атлет показав дітям техніку боротьби і розповів про правила, яких потрібно дотримуватися під час поєдинків.

На завершення заходу Назарій нагородив призами від Відділення НОК України в Рівненській області авторів кращих робіт конкурсу спортивного малюнку, в якому напередодні взяли участь діти. Але вони ще довго не відпускали відомого сумоїста. Бажаючих взяти на згадку автограф, подивитись нагороди та зробити з ним селфі вишикувалась ціла черга!

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі