«Розминка від чемпіона» відбулася на Рівненщині

«Розминка від чемпіона» відбулася на Рівненщині
0
«Розминка від чемпіона» відбулася на Рівненщині

Сьогодні у Будеразькій загальноосвітній школі, Мізоцької територіальної громади відбулось справжнє свято спорту. Адже до них в рамках заходів «Розминка від чемпіона», що протягом навчального рокупроводить на Рівненщині комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, завітала цікава гостя. Це - успішна спортсменка області, майстер спорту України з софтболу, чемпіонка України, володарка Кубку України, призерка кубку Європи, гравець команди «Західний вогонь» Діана Вашай.

Софтбол для більшості дітей школи ще маловідомий вид спорту. Тому зустріч розпочалась із теоретичної частини, в якій Діана розповіла про власні досягнення, участь у змаганнях, демонструючи дітям свої нагороди всеукраїнського та міжнародного рівнів. Надзвичайно цікаво було всім присутнім побачити інвентар гри у софтбол,який спортсменка привезла з собою на захід. Також чемпіонка відповіла на всі багаточисельні запитання.

Теоретичну частину зустрічі продовжила традиційна розминка з титулованою спортсменкою, яку перед тренуваннями завжди роблять гравці її команди. А далі, як діти, так і педагоги мали унікальну можливість спробувати відбити софтбольний м’яч битою та зловити його спеціальною рукавичкою.

Також,Діана вручила призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області авторам найкращихмалюнківконкурсу на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона» та преможцям інтелектуальної вікторини, яку організатори провели для дітей. А всім учасникам заходу дісталися на згадку пам’ятні сувеніри.

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі