Розпочато прийом заявок на участь у премії "Люди Року-2017. Рівне"

Розпочато прийом заявок на участь у премії
0
Розпочато прийом заявок на участь у премії "Люди Року-2017. Рівне"

Сильна, вільна, незалежна – ось якою ми хочемо бачити нашу країну. Ми мріємо, щоб наші діти жили у мирній державі, з сильною економікою, світлими перспективами. Проте самих мрій недостатньо, і це розуміє кожен свідомий українець. Потрібно боротися не лише з зовнішнім ворогом, а й перш за все починати з самих себе, тому що ти – це країна, а країна – це ти.

На Рівненщині проживає багато достойних людей, котрі щодня докладають максимум зусиль, аби ми жили краще. Прийшов час сказати "дякую" тим, завдяки кому ми можемо радіти новому дню, а також людям, які своєю невтомною працею зробили значний вклад у розбудову нашої неньки-України.

Восени в нашому місті відбудеться головна патріотична подія – Премія "Люди Року-2017. Рівне" в рамках загальнонаціональної програми "Люди XXI століття".

Тема події: "Україна – це ти", гасло якої: "Сильна, вільна, незалежна Україна". Захід нестиме патріотичний характер. Головна мета події – підтримати патріотичний дух та відзначити людей, які своєю повсякденною працею допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність. Нагорода "Люди Року" – це свідчення найвищого рівня професіоналізму, позитивного іміджу компанії, безумовної репутації Людини.

Лауреати Премії – це люди, які творять новітню історію Рівненської області, працюють на її позитивний імідж та авторитет. Премією "Люди року" нагороджуються представники малого, середнього та великого бізнесу, державні діячі, визнані персони Рівненської області, ті, хто успішно реалізував актуальні проекти, знайшов новаторські рішення, зробив вагомий внесок в розвиток регіону. Люди творять сучасне і майбутнє нашої області й варті того, щоб їхні досягнення були зразком для інших. Наші сучасники підкорюють час і роблять неможливе реальністю. Саме для таких людей започатковано регіональну Премію "Люди Року. Рівне".

Україна повинна знати своїх героїв, відтак відбудеться почесне нагородження волонтерів, громадських діячів та героїв АТО, неймовірні історії яких гості події дізнаються з відеосюжету, представленого на екрані в день церемонії нагородження. В цілому на події буде нагородження людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України в цілому.

Розуміючи ситуацію, яка склалася в Україні, у рамках заходу пройде благодійна акція "Бог у серцях", зібрані кошти з якої будуть перераховані на лікування військовому, якому потрібна допомога.

Вибір претендентів на перемогу в обласній Премії "Люди року. Рівне" формується двома шляхами: згідно опитувань представників експертної галузевої комісії та поданих заявок. Оргкомітет запрошує бажаючих почесних громадян Рівненщини долучитися до групи незалежних експертів.

Варто відмітити, методологія дослідження вкладу в патріотичний, духовний та економічний розвиток Рівненської області формується на основі як погляду громадських експертів, так і поданих заявок на участь.

Оргкомітет наголошує, що надати інформацію про себе, чи людей, достойних звання Людини року-2017 може кожен. Для цього потрібно до 1 вересня заповнити форму заявки, наведену нижче, скопіювати її та надіслати на е-mail: people21century@gmail.com

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ У ПРЕМІЇ "ЛЮДИ РОКУ-2017. Рівне" (Заповніть поля)

Номінація ___________________________________
Прізвище, ім’я, по батькові__________________________________
Спеціалізація/ підприємство _______________________________________
Позиціонування на ринку/ час роботи_________________________________
Внесок у розвиток економічного, духовного та патріотичного життя Рівненщини й України в цілому__________________________________________________________
Адреса, контактний телефон __________________________________

Довідки за тел.: Рівне (0362) 45 45 01, Київ (044) 360 40 25
Оргкомітет запрошує бажаючих виступити партнерами Премії "Люди року".

 

Беріть участь в оцінюванні цього матеріалу! Натискайте "лайк" або "дізлайк" - впливайте на рейтинг!

Включайтеся в обговорення цього тексту на наших сторінках у соціальних мережах https://facebook.com/sitevse та https://vk.com/vse_rivne

0
# "Люди Року-2017. Рівне"
Найцікавіші матеріали
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі
У мережі вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — у роковини катастрофи на ЧАЕС
0
Читати далі
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
0
Читати далі
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
0
Читати далі